Programul complet al Street Delivery – concerte Moonlight Breakfast si Blazzaj

De B.A.M
Programul complet al Street Delivery – concerte Moonlight Breakfast si Blazzaj
© TION - Programul complet al Street Delivery – concerte Moonlight Breakfast si Blazzaj
O nouă ediţie a Street Delivery va avea loc, în acest sfârşit de săptămână, de vineri până duminică, la Timişoara. Pentru că strada Mercy este în şantier, festivalul se ţine anul acesta pe strada Mărăşeşti. Vor cânta Moonlight Breakfast, Maria Răducanu şi Pedro Negrescu, Theory of Mind, Lights Out, Blazzaj şi JazzyBit. Vedeţi programul complet al Street Delivery.


În perioada 13-15 iunie 2014, la intersecţia dintre mişcarea urbană şi lumea digitală se află ediţia cu numărul opt a evenimentului manifest de urbanism, arhitectură şi arte Street Delivery Timişoara, ediţie care are tema „Societatea Mobilă”.

Organizatorii au pregătit trei zile de exuberanţă culturală cu ateliere, instalaţii, activităţi cu mesaj ecologic, teatru, dans şi concerte, într-un spaţiu de promenadă care abia aşteaptă să fie animat – strada Mărăşeşti.

Street Delivery începe vineri, când timişorenii sunt aşteptaţi la o mulţime de evenimente. Astfel, de la ora 15, sunteţi aşteptaţi la un Atelier de jonglerie cu Thea. În acelaşi timp, vor mai avea loc ateliere de confecţionat semne de carte, face painting, ateliere de gastronomie şi picturi pe sticlă.

Tot de la ora 15 şi până la ora 18, cei de la Verde pentru Biciclete organizează un concurs de spart becuri prin pedalat, iar cei de la Palatul Copiilor un atelier de modelaj.

De la ora 16 are loc un atelier de terapie prin scris ţinut de Manu, iar de la 16.30, Asociaţia Noua Acropolă ţine un atelier de bune maniere.

Muzica îşi face loc pe strada Mărăşeşti începând cu ora 17, când va mixa Ivilstrad. De la ora 18 are loc o demonstraţie de tango argentinian cu Silviu Guşat şi Cristina Daju, iar de la 19 mixează Bibanu.

Seara de vineri se încheie cu două concerte – Theory of Mind şi Moonlight Breakfast şi un after party în Club Amplificat, intrarea liberă.

Ziua de sâmbătă începe cu un concurs de Scrabble, de la ora 11, plimbări cu trotineta şi ateliere de dans pentru copii. Tot atunci puteţi învăţa şi cum să creaţi lumânări decorative cu Claudia Gheţu sau puteţi să participaţi la un atelier de gastronomie organizat de Sfera Timişoarei.

De la ora 13, în Sinagogă va avea loc un minirecital de chitară, contrabas şi percuţie cu elevii de la Liceul Ion Vidu. De la ora 16, Pelicula Culturală aduce tot în Sinagogă o proiecţie de scurt-metraje suedeze. De la 17 are loc o demonstraţie de tango cu Silviu Guşat şi Cristina Daju.

De la ora 18 are loc un performance cu Baczó Tünde, Alin State, CáriTibor(pian), Szabó J. Attila (violoncel), iar de la 19 va mixa Sensorship. Seara aduce concerte cu Lights Out şi Blazzaj, iar ziua se încheie cu un after party în Club Amplificat.

Duminică, programul începe de la ora 11 cu jocuri pentru copii, ateliere de reciclare şi un treasure hunt organizat de Verde pentru Biciclete. De la ora 12 are loc un Slow Bike Race organizat de Timişoara Cycle Chic şi Registrul de Biciclete, dar şi un atelier de întreţinere a bicicletei cu George Câmpan.

Concertele încep pe strada Mărăşeşti la ora 16, cu Peregrinii, iar de la ora 17 are loc o demonstraţie de tango. De la 17.50 veţi putea vedea o demonstraţie de dans indian cu Antonia Rasovan, iar de la 18.15 are loc spectacolul de teatru gestual al Teatrului Liber Imago. De la ora 19 mixează G-Man, urmat de concerte Jazzy Bit şi Maria Răducanu cu Pedro Negrescu.

Programul complet îl puteţi vedea în fişierul ataşat acestui material.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor