Profesorii care n-au prins loc la titularizare in Timis pot preda in alte judete

De M.S.
Profesorii din Timis, cu note peste 7 la titularizare, pot preda si in alte judete
Profesorii din Timis, cu note peste 7 la titularizare, pot preda si in alte judete
Profesorii din Timiş care au primit note peste 7 la titularizare şi nu au obţinut post la repartizare, dar doresc să predea într-un alt judeţ, îşi pot depune opţiunile la centrele de concurs unde au susţinut examenul. În judeţul Timiş, după contestaţii 223 de candidaţi au avut note peste 7, dar numai 15 au obţinut un post titularizabil. Cei care vor depune cereri pentru un post titularizabil în alt judeţ vor fi repartizaţi computerizat în 29 iulie.

Candidaţii din Timiş care nu au reuşit să obţină un post titularizabil pot deveni profesori în alte judeţe. Ei trebuie să depună cereri în zilele de 27 şi 28 iulie la centrele unde au suţinut examenul de titularizare pentru a fi repartizaţi computerizat unde sunt posturi titularizabile în ţară. În vreme ce numai 15 candidaţi au obţinut un post titularizabil, alte 32 de posturi titularizabile au rămas neocupate, posturile fiind pentru specializări care nu au prezentat interes pentru candidaţi. Cele mai multe locuri neocupate sunt la educaţie muzicală specializată şi educatoare în limba germană. Locuri libere au mai rămas la dans clasic, dans contemporan, la prelucrarea lemnului, teatru sau confecţii textile.

Aceste posturi pot fi ocupate de candidaţii din alte judeţe prin repartizarea computerizată din data 29 iulie. În caz contrar ele pot fi ocupate de profesorii suplinitori din Timiş.

Înscrierea pentru concursul de suplinitori va avea loc în perioada 1-2 august, iar examenul va avea loc în data de 4 august. Şedinţa de repartizare a posturilor de suplinitori va avea loc în 23-26 august.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !