Probleme cu apa in partea de nord a Timisoarei

De A.S.
Probleme cu apa in partea de nord a Timisoarei
© TION: Probleme cu apa in partea de nord a Timisoarei
Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei reci, dar şi probleme cu presiunea. Locuitorii de pe străzile Lorena şi Aleea Pădurea Verde vor rămâne miercuri fără apă la robinete. De asemenea, va fi presiune scăzută în cartierul Modern, în Calea Aradului şi în alte zone, pentru că sunt programate lucrări la conducta magistrală care alimentează partea de nord a orașului.

Astfel, miercuri, 12 noiembrie, între orele 9 și 20, se va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Lorena (între Gheorghe Adam și Aleea Pădurea Verde) și Aleea Pădurea Verde. Probleme vor fi, de asemenea, şi în alte zone ale oraşului, cu presiunea.

„Se va lucra la conducta magistrală care alimentează partea de nord a orașului. Din această cauză, presiunea apei va fi scăzută pe Calea Dorobanților, în cartierul Modern, zonele de blocuri UMT, Ion Ionescu de la Brad, Calea Aradului Est și Vest.

Se va lucra la intersecția străzilor Calea Dorobanților cu Orăștie, pentru legarea conductelor noi la rețeaua existentă, în cadrul proiectului de reabilitare a rețelei de apă din zonă, finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial Mediu”, precizează reprezentanţii Aquatim.

La reluarea alimentării este posibil ca apa să fie temporar tulbure la robinetele consumatorilor din zonele afectate, dar operatorul dă asigurări că perturbarea va fi de scurtă durată. Nu se recomandă folosirea apei în scopuri menajere până când nu se limpezeşte.

Vă reamintim că, pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, puteţi contacta dispeceratul Aquatim, care funcţionează non-stop la numerele 0256-201.362, 0756-119.528.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !