Primul raliu pentru buggy-maniaci, la Brebu Nou

De s.p.d
2Comentarii
Primul raliu pentru buggy-maniaci, la Brebu Nou
© TION: Primul raliu pentru buggy-maniaci, la Brebu Nou
Primul raliu european exclusiv pentru vehicule de tip „Buggy Side by Side” se va desfășura în împrejurimile pitoreștii localități din Banatul Montan, Brebu Nou, pe un traseu care ajunge până în defileul Dunării.

Competiţia cu autovehicule de teren „side by side”, cu caracter mixt, denumită „Carpathian Buggy Challenge”, un eveniment EnduRoMania, se va desfășura în perioada 10 -15 august 2014.

”Concursul se va desfăşura în conformitate cu Ghidul de promovare a turismului activ, sportiv şi de aventură în judeţul Caraş-Severin, luându-se toate măsurile pentru un impact minim asupra mediului, toate probele fiind parcurse doar pe drumurile existente”, dă asigurări Sergio Morariu, inițiator al evenimentului.

Participanții vor sosi la Brebu Nou duminică, 10 august, iar până la ora 18 se va efectua verificarea vehiculelor şi a echipamentului obligatoriu. La ora 20 va avea loc festivitatea de deschidere.

Luni, 11 august, la ora 9.00 se va da startul probei de orientare turistică, ea presupunând atingerea unui număr maxim de 30 de puncte de control, verificându-se astfel abilitatea în utilizarea navigaţiei GPS.

Marţi, 12 august, la ora 9.00 va începe proba de viteză, ce va avea loc pe un circuit care se parcurge de mai multe ori, contratimp, în vecinătatea comunei Brebu Nou.

Miercuri, 13 august, tot la ora 9.00 se dă startul în proba de trial, prin care se verifică abilităţile de conducere a vehiculului pe porţiuni tehnice, amenajate într-un spaţiu restrâns, lângă Brebu Nou.

Joi, 14 august, la ora 6.00 demarează proba de maraton, prin care se testează capacitatea de anduranţă a piloţilor şi a vehiculelor, prin parcurgerea unui circuit de circa 300 km, de la Brebu Nou până la Defileul Dunării şi înapoi.

Festivitatea de premiere se va desfășura vineri, 15 august, de la ora 11.00.

“Această manifestare sportive valorifică potenţialul turistic al Banatului Montan şi contribuie la dezvoltarea turismului internaţional, deschizând noi relaţii între regiunile din vestul Europei şi România”, subliniază Morariu.

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor