Primaria face angajari la Sport Club Municipal Timisoara

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:
Primaria face angajari la Sport Club Municipal Timisoara
© TION: Primaria face angajari la Sport Club Municipal Timisoara
Fostul consilier local Radu Țoancă, actual director al Clubului Sportiv Municipal înființat de consilierii locali pentru salvarea sportului timișorean, ar putea deveni în curând șef cu acte în regulă al clubului. Municipalitatea organizează un concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante, printre care și cel de director.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Primăria Timișoara face angajări. Cei care sunt interesați de funcția de director au nevoie de studii superioare de lungă durată, indiferent de specialitate, absolvite cu diplomă de licență. Trebuie să știe să folosească la nivel mediu Microsoft Office, dar nu sunt obligați să cunoască vreo limbă străină sau să aibă alte specializări. Este obligatorie o vechime de cinci ani în specialitatea studiilor absolvite.

Concurs se dă și pentru un post de inspector de specialitate la Compartimentul Economic-Financiar și Administrativ. Candidații trebuie să știe să lucreze la nivel mediu în pachetul Microsoft Office și să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, în specialitatea economică.

Municipalitatea mai vrea să angajeze și un consilier juridic, care va trebui să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, în specialitatea drept. La fel, va trebui să știe să lucreze la nivel mediu în Microsoft Office.

Ca de obicei, candidații trebuie să aibă cetățenie română sau să fie cetățeni ai altor state membre ale Uniunii Europene, cu domiciliul în România.

Candidații trebuie să pună în dosar o cerere de înscriere, copii ale actului de identitate și ale documentelor care să ateste nivelul studiilor, copia carnetului de muncă, conformă cu originalul sau, după caz, adeverințe care să ateste vechimea în muncă și în specialitate, cazierul judiciar, o adeverință medicală și un CV. Dosarele pot fi depuse până în 29 decembrie, la secretarul comisiei de concurs, Eugenia Vătășescu, consilier la Serviciul Resurse Umane.

Cei care doresc să lucreze la Sport Club Municipal Timișoara trebuie să treacă și printr-o probă scrisă, care va fi susținută în 13 ianuarie 2016, la ora 10. Interviul este programat în 15 ianuarie, la ora 12.

Actualul director al clubului, Radu Țoancă, va candida și el pentru postul de director. Vă reamintim că fostul consilier local a decis să spună adio politicii și să se dedice sportului, el fiind implicat de mai mulți ani în activitatea echipei de rugby Timișoara Saracens. Țoancă a ajuns director al Sport Club Municipal după ce a participat la un concurs organizat în noiembrie de primărie, pentru postul de inspector la Parcul Copiilor. A fost apoi transferat la acest club, pentru că, potrivit autorităților locale, era nevoie de un șef pentru ca structura sportivă să funcționeze cât mai repede și să scoată din impas echipele sportive finanțate de Primăria Timișoara.

„Mă voi înscrie la concurs. Lucrăm intens, am semnat peste 100 de contracte cu jucătorii, vrem să punem lucrurile pe direcția cea bună. Este nevoie de angajări cât mai repede, sunt doi oameni care au făcut toată munca”, ne-a declarat Țoancă.

Sport Club Municipal Timișoara a fost înființat recent pentru salvarea echipelor sportive ale orașului pe care municipalitatea nu le mai poate finanța din pricina unei decizii date de Curtea de Conturi, care a stabilit că finanțările directe din bugetul local pentru echipele de fotbal, baschet, handbal și rugby sunt ilegale. Momentan, din clubul sportiv fac parte doar echipele de baschet, handbal și rugby. Primăria Timișoara a contestat decizia Curtea de Conturi în instanță și așteaptă o sentință finală.

Alte articole pe aceeași temă:

Buget imens pentru salvarea echipelor sportive din Timisoara

Un consilier local s-a angajat la primarie. Va conduce Sport Club Municipal Timisoara

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor