Primaria Dumbravita angajeaza… reporteri

De Corina Eva
1Comentariu
Behela TV, primul studio de televiziune al Primariei Dumbravita
Behela TV, primul studio de televiziune al Primariei Dumbravita
Autorităţile locale din Dumbrăviţa selectează personal pentru noul studio de televiziune din comună, care va începe să emită, după toate estimările, în luna septembrie a acestui an. Se caută trei editori şi un cameraman pentru Behela TV.

Câteva zeci de CV-uri au ajuns deja la Primăria Dumbrăviţa, însă autorităţile ne-au anunţat că posturile sunt încă vacante. Cei care vor lucra la Behela TV trebuie să cunoască limba maghiară şi să aibă fler jurnalistic.

Bunele relaţii dintre localităţile înfrăţite Szentes din Ungaria şi Ujszentes-Dumbrăviţa din Romania au generat mai multe proiecte în parteneriat pentru care s-a obţinut finanţare europeană. Astfel s-a derulat proiectul „Centru euroregional pentru tineret”, iar din decembrie 2010 a început un alt proiect transfrontalier important, „Parteneriat pentru comunitatea regională”, în colaborare cu Fundaţia Civil TV din Szentes.

Prin acest proiect la Dumbrăviţa se va deschide un studio de televiziune local, numit „Behela TV”, iar la Szentes se va moderniza studioul existent.

Se vor realiza reportaje, emisiuni de ştiri euroregionale, schimburi de emisiuni TV subtitrate, programe culturale de interes, oferind posibilitatea comunităţilor locale regionale de a se prezenta şi a se cunoaşte reciproc.

Proiectul are o finanţare totală de 181.138 de euro şi pentru realizarea obiectivelor propuse va fi implementat de o echipă mixtă formată din specialişti din ambele localităţi.

În aceste zile autorităţile poartă negocieri pentru achiziţionarea de echipamente de ultimă generaţie pentru Behela TV. Pentru angajare, cei interesaţi pot trimite CV-uri pe adresa de mail primdumbravita@yahoo.com sau direct la registratura Primariei Dumbrăviţa.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor