Primaria amana anuntarea castigatorului licitatiei pentru sala de culturism de la Olimpia

De B.A.M
Reactualizat la:
29Comentarii
Primaria amana anuntarea castigatorului licitatiei pentru sala de culturism de la Olimpia
Reprezentanţii comisiei de licitaţie formată la nivelul Primăriei Timişoara pentru stabilirea chiriaşului sălii de culturism de la Olimpia amână să ia o decizie. Iniţial, câştigătorul ar fi trebuit să fie anunţat la finele săptămânii trecute, însă se pare că acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Ambii participanţi la licitaţie suspectează interese obscure în acest caz.

Vă reamintim că la licitaţia pentru închirierea sălii de culturism şi a barului de la Olimpia s-au prezentat doi ofertanţi: actualul chiriaş, Florin Teodorescu, administrator al CS „Florin Teodorescu”, şi firma Biogerm SRL, reprezentată de Cristian Pătiţoiu. Deşi adversari la licitaţie, ambii ofertanţi sunt acum nemulţumiţi de indecizia Primăriei Timişoara şi a comisiei de licitaţie, care nu reuşeşte, de aproape două săptămâni, să anunţe un câştigător.

Reprezentantul firmei Biogerm, Cristian Pătiţoiu, a declarat reporterilor www.tion.ro că nu înţelege această indecizie a municipalităţii timişorene în acest caz.

„Nu înteleg de ce Primăria Timişoara amână să dea un răspuns. Vineri (28 martie – n.r.) trebuia anunţat câştigătorul. Luni, în 24 martie, Comisia Licitaţiei a cerut documentaţie suplimentară. Mai exact, au fost cerute anumite detalii tehnice legate de amenajarea sălii şi dovada puterii financiare pentru a duce la bun sfârşit investiţia. Am pus la dispozitia primăriei atât detaliile tehnice amănunţite, cât şi dovada clară că firma pe care o reprezint dispune de resursele financiare pentru a realiza investiţia pe care mi-am asumat-o în proiect. Au trecut 12 zile de atunci şi nu am primit încă un raspuns. Teoretic, după 3-4 zile trebuia să anunţe câstigătorul. Nu înţeleg de ce primaria amână finalizarea licitaţiei. Am lucrat mult la acest proiect. Dacă voi fi declarat câştigător, voi transforma complet acel spaţiu. Va fi o sală de culturism modernă, cu aparatură de ultimă oră, cu amenajări interioare de calitate şi înalte standarde de igienă, complet diferit de ceea ce este acum acolo. Vreau ca oamenii care vin la această sală să se simtă respectaţi”, a spus Cristian Pătiţoiu, care speră că proiectul său va fi declarat câştigător.

Nemulţumit este şi actualul chiriaş al sălii de culturism, Florin Teodorescu, care crede că indecizia reprezentanţilor Primăriei Timişoara este suspectă.

„Au mai cerut nişte lămuriri şi altceva ce nu este în contract, în caietul de sarcini. Au avut nelămuriri că în caietul de sarcini nu era trecut să dai dovada că ai bani. Ne-au cerut să precizăm termenul de executare a lucrării de amenjare propuse în ofertă de la data semnării contractului. Ne-au solicitat, de asemenea, detalii de calitate şi valori. Ne-au mai cerut punerea la dispoziţie a documentelor care să dovedească capacitatea financiară a firmei de a executa lucrările de amenajare. Toate sunt legate cu aţă albă”, spune Florin Teodorescu, actualul administrator al sălii de culturism de la Olimpia.

El este în continuare nemulţumit de faptul că în caietul de sarcini nu există o cerinţă legată de experienţa în administrarea unei săli de culturism, însă este convins că va câştiga licitaţia.

„Aici există un club, ca la Poli. Cum poţi să dai un club afară? Tu, primar al Timişoarei, te duci în Spania pentru cultură, şi aici acasă dai o bibliotecă afară, de 7.000 de cărţi? Nu s-a ţinut cont că eu sunt chiriaş la zi şi trebuia să mă cheme la negociere. Trebuia înainte de licitaţie să mă cheme. Luni am băgat actele ce le-au mai cerut şi îmi dau răspuns în 2-3 zile. Eu am pus 200.000 euro – valoarea investiţiei, a sălii, şi 25.000 de euro pentru creditarea firmei care face investiţia la bar şi la hol. Şansele mele sunt sută la sută. Investiţia e făcută, cealaltă o să o fac, nu are nimeni ce să-mi facă să mă contracareze. De ce nu a pus experienţa firmei, cum poţi să dai un club afară? (…) Am făcut atâtea competiţii, am făcut atâtea pentru oraş”, a mai declarat Teodorescu.

Contactaţi de reporterii www.tion.ro, reprezentanţii Primăriei Timişoara au afirmat că în continuare comisia de licitaţie este în deliberare şi că o decizie va fi luată în cel mai scurt timp posibil. Acest lucru nu exclude, însă, posibilitatea ca această comisie să ceară noi clarificări de la cei doi participanţi la licitaţia pentru sala de culturism.

“Comisia este în deliberări, se pot cere şi clarificări suplimentare. Decizia va fi luată în cel mai scurt timp posibil”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Alina Pintilie.

Articole pe aceeaşi temă:

Teodorescu despre licitatia pentru sala de culturism de la Olimpia: Nu-i o mahnire si o palma peste fata?

 

 29Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor