Teodorescu despre licitatia pentru sala de culturism de la Olimpia: Nu-i o mahnire si o palma peste fata?

De Valentin Rusu
Reactualizat la:
35Comentarii
Teodorescu despre licitatia pentru sala de culturism de la Olimpia: Nu-i o mahnire si o palma peste fata?
Florin Teodorescu, administratorul sălii de culturism de la parterul Sălii Olimpia din Timişoara, este mâhnit că la licitaţia care se va desfăşura joi, organizată de Primăria Timişoara, în caietul de sarcini nu se cere din partea participanţilor şi performanţă şi profesionalism sau experienţă în domeniu. Teodorescu: „Arunci cu noroi peste un om care a făcut atâtea pentru oraş?”

Chiriaşul actual, Florin Teodorescu, mai are o nemulţumire: nu are niciun avantaj faţă de ceilalţi participanţi la licitaţie. Iar Teodorescu are experienţă în domeniu. A adus sportivi de talie mondială la Timişoara, a organizat turnee de culturism, a realizat cea mai tehnică sală din partea aceasta a Europei şi acum e chemat la licitaţie să-şi păstreze locul pe care îl ocupă. Să nu mai vorbim că a creat o bibliotecă de culturism şi discipline sportive unică în lume.

„Nu se mai doreşte o sală de culturism performantă cu un om cu experienţă. În caietul de sarcini nu se cere experienţa administratorului. De ce chiriaşul nu are prioritate, ca în orice contract de pe lumea asta? Chiriaşul este la zi cu toate cheltuielile! Dacă ar fi vrut o sală performantă se cerea un om cu performanţă. Ceea ce am făcut aici, cea mai mare bibliotecă de culturism din lume, una dintre cele mai tehnice săli din Europa, statuile din faţa sălii, am schimbat la Olimpia 70 la sută din geamuri, văd că nu contează”, spune Teodorescu, mâhnit.

 IMG_8475

În plus, o mare parte din sportivii Timişoarei vin să se antreneze la sala lui Florin, gratuit.

„Marea mea mâhnire – dacă e un oraş european de ce nu se alege un om de performanţă, cu experienţă în domeniu? Experienţa mea în domeniu se vede, în cei 40 de ani. Statuile din faţa sălii sunt obiectiv turistic. Am făcut 40 de competiţii, două grand-prix-uri mari. De ce nu au băgat performanţa în caietul de licitaţii, de ce nu am prioritate ca şi chiriaş? De ce doresc alt chiriaş dacă eu am înfăptuit atâtea lucruri? Eu nu am deranjat pe nimeni. Dacă există ceva performant, de ce să stricăm? Eu plăteam 5 euro pe metru pătrat pe lună și acum se pornește de la 3 euro pe metru pătrat pe lună. Ce nu le-a convenit la mine? Eu am făcut totul pentru imaginea Timişoarei în lume. Mă premiezi atâţia ani că am făcut imagine şi mă dai afară, nu am prioritate?”, spune Teodorescu.

Teodorescu va participa la licitaţie şi vrea să o şi câştige. A propus şi un proiect. „Sala rămâne aşa, o mai măresc în mijloc un metru. Vreau ca în cafeneaua sportivilor să fie bibliotecă pe hol, cu vitrină, cu cărţi din toate disciplinele sportive, unde se va putea citi. În mijlocul sălii am propus 15 vitrine cu trofee ale sportivilor din toate disciplinele. Ce fac eu în continuare nu va face nimeni. Eu sunt mâhnit că mă pune să particip la licitaţii cu alţii. Nu-i o mâhnire şi o palmă peste faţă? Arunci cu noroi peste un om care a făcut atâtea pentru oraş? Arunci cu noroi? De ce? În caietul de sarcini nu s-a pus profesionalismul şi tot ceea ce am realizat pentru culturism. Sunt unul dintre sportivi, nu sunt singurul, mai sunt mulţi alţii care au făcut imagine prin sport”, spune Teodorescu.

Licitaţia pentru închirierea sălii de culturism de la Olimpia va avea loc joi.



35Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor