Prima editie din 2018 a evenimentului Charity Quiz Night!

De A. M. A.
Prima editie din 2018 a evenimentului Charity Quiz Night!
© foto: Delia Popa, Public Relations Sabotage Events
Charity Quiz Night este un eveniment caritabil cu joc de întrebări în limba engleză. Organizat periodic de asociația Blythswood Banat, evenimentul strânge fonduri pentru a susține educația copiilor din familii în dificultate care frecventează centrele de zi ale asociației.

Luni, 22 ianuarie, de la ora 19:00, are loc a cincea ediție a evenimentului caritabil Charity Quiz Night , iar locația Quiz-ului este Urban: Food & Drink. Această ediție va fi prima din anul 2018. Pentru înscrieri, cei interesați sunt rugați să completeze formularul. Cei care doresc să participe și să fie generoși, își înscriu echipa online (între 2-6 membri pe echipă) și donează 20 lei de persoană către asociație. Donația de 20 lei a unui participant este echivalentul a două mese calde pe zi pentru un beneficiar al serviciilor Blythswood Banat. Până acum, serile de quiz au strâns în total 6.538 lei în sprijinul centrelor de zi pentru copii de clasele I-VIII din familii defavorizate.

Evenimentul caritabil este organizat în 8 runde, a câte 8-10 întrebări fiecare. Subiectele variază de la geografie, cultură generală, actualități, filme și muzică, iar unele runde pot avea răspunsuri în ordine alfabetică sau tematice. Jocul este foarte interactiv: pe de-o parte este un bun prilej de distracție cu prietenii, iar pe de altă parte este o competiție cu toate celelalte mese/echipe.

Toate premiile oferite sunt cadouri din partea firmelor și persoanelor fizice care susțin scopul caritabil. Toți banii strânși la eveniment sunt direcționați centrelor de zi Blythswood Banat pentru îngrijirea copiilor și prevenirea abandonului școlar.

Blythswood Banat coordonează două centre de zi pentru copii în orașul Jimbolia, la 45 km de Timișoara, unde există o rată ridicată a abandonului școlar în rândul copiilor din familii cu venit redus. Serviciile oferite acoperă toate nevoile fizice, sociale, educaționale și psihologice ale fiecărui copil.

La Charity Quiz Night, echipele care răspund corect la cele mai multe întrebări vor câștiga premii de grup, iar dacă participă la tombola serii, pot câștiga premii individuale. Un bilet de tombolă costă 5 lei, iar premiile pot valora între 100 și 500 lei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !