Prelungeste-ti vara cu o vacanta LAST MINUTE alaturi de Ultramarin!

Reactualizat la:
Prelungeste-ti vara cu o vacanta LAST  MINUTE alaturi de Ultramarin!
Copiii beneficiază de 50% reducere !!! Vara nu s-a terminat!


Poți petrece o vacanță plină de experiențe deosebite la început de septembrie, în care să îmbini orele de plajă și înot cu cele de cunoaștere a unor locuri pline de istorie și de farmec local, dar și cu multă mișcare.
Propunerea noastră?

O vacanță pe insula Evia, a doua ca mărime după Creta, în stațiunea apelor termale Edipsos.
Excursia de 10 zile cu autocarul pe care ți-o propunem începe în data de 31 august, din Timișoara, iar prima destinație este EVIA .
În următoarele zile vei trăi din plin viața în insula Evia, vei profita de soarele generos, de apa caldă a mării și de excursiile opționale pe care ți le propunem în Skiatos, Skopelos, Atena, Cascada Drimona și în localitatea Procopie, unde sunt moaştele Sfântului Ioan Rusul.
Următorul popas îl vom face în Kalambaka, un orășel cochet cu case albe și grădini înmiresmate, urmând sa vizităm Meteora care este similar Muntelui Athos, un grup de mănăstiri construite pe o serie de stânci. Spre deosebire de Muntele Athos, aici sunt doar 6 mănăstiri, iar accesul este permis atât femeilor, cât și bărbaților. Forma spectaculoasă a stâncilor de aici este rezultatul unei eroziuni de milioane de ani.
Încheiem excursia cu vizitarea unui loc spectaculos – orașul și Lacul Odrid, din Macedonia, despre care se spune că este locul în care fiecare om ar trebui să ajungă măcar o dată în viață. Frumusețea și bogăția culturală a zonei au făcut ca Ohrid să fie unul dintre cele 28 de locuri de pe mapamond care au fost incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO.
Ultimul popas îl vom face în Kalambaka, un orășel cochet cu case albe și grădini înmiresmate.
Vino să petrecem împreună o vacanță activă, din care vei rămâne cu frumoase amintiri!

Pentru detalii și rezervări online vizitează site-ul Ultramarin sau la telefon: 0722 467 192.

Surse foto: Ultramarin

(862393)
Regulament de plasare a anunturilor