Plan de detoxifiere in 7 zile

De Lavinia Bratu Ceuță
Reactualizat la:
Plan de detoxifiere in 7 zile
Pentru că mult se vorbește despre importanța perioadelor de detoxifiere, m-am gândit să vă scriu și eu ceva legat de aceasta. Urmează o scurtă vacanță în care putem integra perfect cele la care mă gândesc, iar cele șapte zile vor aduce schimbări la nivelul de conștiință și de stare fizică, evident.

Iată ce vă propun:

  1. Faceți plimbări zilnice de 15-40 de minute, în natură. Alegeți să vă plimbați în fiecare zi într-un alt parc din oraș, astfel vă puteți stimula curiozitatea și plăcerea de a face mișcare fizică, zilnic.
  2. În fiecare dimineața, la trezire, beți 500ml de apă, iar pe parcursul unei zile să consumați 4 sticle de 500ml. Limfa și metabolismul sunt accelerate, blocajele îndepărtate!
  3. Beți zilnic 300 ml de suc proaspăt, din două rădăcinoase și două fructe, la care mai adăugați și rădăcină de ghimbir. Hidratare, vitaminizare și chelare de metale grele, iar starea de bine nu întârzie să apară!
  4. O masă, în fiecare zi, să fie un bol mare de căpșuni și 2-5 nuci. Doar atât! Profitați de aceste fructe minunate ca și gust și proprietăți, ce au un indice glicemic scăzut și sunt excelente în curele de detoxifiere.
  5. Masa de seară să fie formată dintr-o salată mare de crudități și frunze verzi, la care să adăugați – la nevoie doar! – o sursă de proteină, de preferat vegetală: fasole, linte, humus, quinoa, tofu, mazăre, semințe de floarea soarelui sau cânepă.
  6. De două ori pe zi să aveți o lămâie stoarsă cu apă, una de dimineață, iar cea de a doua pe la ora 16. Aportul de vitamina C va susține procesul de eliberare al toxinelor.
  7. Limitați-vă consumul de proteină animală doar o dată pe zi sau chiar o dată la câteva zile. Este cea mai bună cale de eliminarea a toxinelor!

Să nu vă mirați dacă vă veți simți mai ciudat în primele zile, asta arată o dependență alimentară și ar fi tare bine să conștientizați care este aceea!

Altfel, stare de energie, ten curat și câteva kg în minus, toate acestea nu fac altceva decât să vă crească bucuria de viață, optimismul și încrederea în tot ce construiți în viețile voastre.

Să fie de folos!

Citat-Carte-IV-600x280
Regulament de plasare a anunturilor