„Pentru Voi”: 20 de ani de la înființarea primei locuințe protejate pentru persoane cu dizabilități la Timișoara

De Adrian Panduru
„Pentru Voi”: 20 de ani de la înființarea primei locuințe protejate pentru persoane cu dizabilități la Timișoara
© foto: Pentru Voi
„Pentru Voi” marchează 20 de ani de la înființarea primei locuințe protejate pentru persoane cu dizabilități intelectuale din România, la Timișoara. Va avea loc o Gală pentru marcarea acestui eveniment.

Se împlinesc 20 de ani de la înființarea primei locuințe protejate pentru persoane cu dizabilități intelectuale din România, locuința „DINA”. Fundația „Pentru Voi” a înființat și administrează șase locuințe protejate, care au găzduit 43 de persoane cu dizabilități intelectuale : unele venite din cămine spital, altele rămase fără sprijin părinții fiind decedați sau prea bătrâni și bolnavi pentru a le mai putea îngriji.

„În prezent, în locuințele protejate ale Fundatiei «Pentru Voi», sunt îngrijite și beneficiază de suportul adecvat nevoilor lor 27 de persoane cu dizabilități intelectuale. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul autorităților locale, al comunității și al mediului de afaceri din Timișoara. Le suntem profund recunoscători tuturor celor care ne-au sprijinit și ne vom bucura să îi avem, pe unii dintre ei, alături de noi la acest moment aniversar. Împreună cu oficialități și sponsori, vor fi prezenți la gală: beneficiari din cadrul locuințelor protejate, părinți, colaboratori și prieteni ai fundației”, a spus Laila Onu, director general al Fundației „Pentru Voi”.

Gala aniversară pentru marcarea a 20 de ani de la înființarea primei locuințe protejate pentru persoane cu dizabilități intelectuale va avea loc în 4 decembrie, de la ora 18, la Sala Baroc a Muzeului de Artă Timișoara. Va avea loc un microrecital simfonic cu muzică de operă, cu Bianca Mihăescu – soprană, Roxana Zaharia – soprană, Cristian Duță – vioară, Fabian Alazaroae – oboi, alături de orchestra simfonică a liceului de Artă „Ion Vidu”, sub bagheta dirijorului Radu Zaharia.

Gala este realizată în parteneriat cu Muzeul de Artă Timișoara și Liceul de Artă „Ion Vidu”, iar intrarea este pe bază de invitație.
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor