Paul Trans va duce marfa oriunde in Europa (P)

Reactualizat la:
Paul Trans va duce marfa oriunde in Europa (P)
© TION: Paul Trans va duce marfa oriunde in Europa
Atunci când aveţi nevoie de servicii complete de transport şi organizare a transportului pentru a trimite diferite mărfuri la destinaţie facil şi rapid, puteţi apela la societatea Paul Trans SRL. Transportatorul care aduce marfa oriunde în Europa!


Casa de expediții Paul Trans organizează transport rutier internațional de marfă pe întreg teritoriul Europei, atât în spațiul intracomunitar, cât și în spațiul extracomunitar.
De asemenea, organizează transport agabaritic greu și special pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semănători, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru construcții, utilaj minier, precum și orice alte tipuri de obiecte ale căror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfă.

Atât ca transportator, cât și ca expeditor, Paul Trans asigură satisfacerea cerințelor clienților, necesitățile și exigențele acestora fiind prioritatea operatorului din transport. Firma are o echipă competentă, flexibilă și dinamică, permanent în contact cu partenerii săi, gata oricând în a rezolva necesitățile de transport.

Alegând Paul Trans SRL, clienții pot intra în contact cu o echipă de interlocutori responsabili care, datorită pregătirii și experienței acumulate, oferă toate răspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau a aplica o strategie de transport în țările UE și CSI. Firma timișoreană este specializată în transportul rutier de marfă, bazându-se pe o rețea extinsă de colaboratori interni și internaționali. Situarea geografică privilegiată a firmei este de folos în organizarea transporturilor, atât către țările Uniunii Europene, cât și către țările CSI.

Paul Trans SRL pune la dispoziția clienţilor următoarele tipuri de camioane pentru destinațiile prezentate: camioane cu prelată, dubă, jumbo, megatrailer, frigorifice, cu sarcină utilă 20-24 tone și înălțime de până la 3 metri, cu sarcină utilă de 3,5 tone și 7,20 metri. Traficul este coordonat de profesioniști care analizează solicitările și oferă soluții personalizate pentru fiecare client în parte.

Paul Trans SRL poate fi contactată la sediul din Timişoara, Calea Martirilor 1989 nr 61, 300762, la telefon: 0766060384 – Mobil – 24/24 h, la birou – 0256486077, sau fax – 0256211407. De asemenea, poate fi contactată pe e-mail, la adresa contact@paul-trans.ro.