Patru tineri cercetatori primesc cate o bursa de o mie de euro de la Universitatea Politehnica Timisoara

De Marcel Hoster
2Comentarii
Patru tineri cercetatori primesc cate o bursa de o mie de euro de la Universitatea Politehnica Timisoara
© Tion: Patru tineri cercetatori primesc cate o bursa de o mie de euro de la Universitatea Politehnica Timisoara
Cei mai buni patru tineri cercetători din cadrul Universității Politehnica Timișoara vor primi câte o bursă de o mie de euro pentru activitatea viitoare. Ei au fost premiați pentru activitatea depusă în cadrul premiilor „Excelență în cercetare”.

Activitatea de cercetare desfășurată de două cadre didactice, un doctorand și un masterand al Universității Politehnica Timișoara vor beneficia din partea instituției de câte o bursă de 1.000 de euro, după ce au fost premiați cu distincția „Excelență în cercetare”. Înmânarea premiilor a avut loc în cadrul tradiționalei serbări de Crăciun, premiile fiind oferite pentru tinerii care au obținut rezultate remarcabile în anul universitar 2016-2017.

Claudiu Tiberiu Albulescu, de 37 de ani, de la Departamentul de Management al Universității Politehnica Timișoara, a elaborat, în perioada 2016-2017, 18 lucrări științifice publicate în circuitul ISI (International Scientific Indexing) și a finalizat, anul acesta, în calitate de director, un contract de cercetare finanțat de Ministerul Cercetării și Inovării în valoare totală de 547.000 de lei.

Emanoil Linul, 33 de ani, de la Departamentul de Mecanică și Rezistența Materialelor al UPT, a elaborat, în 2016-2017, 13 lucrări în circuitul ISI și peste 86 de citări evidențiate în platforma WOS – Web of Science și conduce, în calitate de director, un contract de cercetare obținut în competiția internă Proiecte de Cercetare Dezvoltare – Tineri Cercetători.

Emeline Andreea Gabor, doctorandă a UPT, în faza de elaborare a tezei de doctorat în domeniul ingineriei chimice, s-a remarcat prin publicarea, în anii 2016-2017, a 8 lucrări în reviste indexate ISI, la 5 dintre acestea fiind prim autor/autor corespondent.

De asemenea, Daniel Călin Moș, student la master în cadrul Facultății de Mecanică a UPT, a publicat, în 2016-2017, 5 articole științifice, dintre care unul într-o revistă ISI, și a participat în 3 granturi de cercetare.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor