ONG-urile de tineret din Timisoara isi arata sustinerea pentru viceprimarul Dan Diaconu

De B.A.M
Reactualizat la:
8Comentarii
ONG-urile de tineret din Timisoara isi arata sustinerea pentru viceprimarul Dan Diaconu
© TION - Dan Diaconu
Aproximativ 20 de organizații de tineret din Timișoara au dat publicității, joi seara, o scrisoare deschisă în care își arată susținerea față de viceprimarul în funcție Dan Diaconu. Scrisoarea vine cu mai puțin de o zi înaintea ședinței Consiliului Local Timișoara în care este propusă schimbarea din funcție a liberalului Diaconu cu țărănistul Bogdan Herzog.

„Organizațiile de tineret din Timișoara își manifestă îngrijorarea cu privire la modificările ce pot apărea în conducerea Primăriei Timișoara. Dezvoltarea politicilor din domeniul tineretului a prins contur în ultimii doi ani, materializându-se într-un dialog direct cu Primăria, prin intermediul viceprimarului de resort – Dan Diaconu. Scopul principal al organizațiilor de tineret din Timișoara este de a contribui activ la dezvoltarea tinerilor din comunitate, din punct de vedere personal, profesional, civic și de a-i încuraja pe aceștia să se implice în viața comunității. Din acest punct de vedere în perioada menționată organizațiile de tineret au beneficiat de un suport constant pentru a pune în practică activitățile de și pentru tineret”, se arată în începutul scrisorii semnate de cele aproape 20 de organizaţii de tineret din Timişoara.

Semnatarii scrisorii îl laudă pe Diaconu pentru „implicarea pro activă” în domeniul tineretului, care a dus la restabilirea dialogului cu ONG-urile de tineret din municipiu.

„După o lungă perioadă în care implicarea Primăriei Municipiului Timișoara în domeniul tineretului a fost una cel puțin deficitară, abordarea din ultimii doi ani a fost una pro activă pentru dezvoltarea sectorului activităților de şi pentru tineri. Experiența domnului viceprimar Dan Diaconu în sectorul neguvernamental a fost definitorie în restabilirea dialogului cu acea parte a societății civile reprezentate de organizațiile cu activități în domeniul tineretului. Organizațiile Non-Guvernamentale de Tineret din Timișoara îl susțin pe <<ONG-istul>> Dan Diaconu în calitatea sa de viceprimar al Municipiului Timișoara”, se mai arată în scrisoarea amintită.

Semnatarii scrisorii deschise sunt: Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş – FITT, Institutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor, AT4T, EcoClub Timişoara, Organizaţia pentru Educaţia Nouă, Asociaţia MediaEdu, Liga AC, Liga Studenţilor din Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, Asociaţia Noi Re-Creăm, Asociaţia Tineretului Timişan, Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică din Timişoara, Liga Studenţilor Chimişti Timişoara, Agenţia Regională pentru Stimularea şi Integrarea Tinerilor, Asociaţia SPICC, Asociaţia Tineri Implicaţi în Dezvoltare, iMAT Youth Development, UAS, Organizaţia Studenţească Traian Lalescu.

Articole pe aceeași temă:

Diaconu vs. Herzog: vineri aflam cine va face legea in Consiliul Local Timisoara8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor