Ondulatoare pentru bucle de invidiat si zile de neuitat. eMAG este alaturi de voi!

Ondulatoare pentru bucle de invidiat si zile de neuitat. eMAG este alaturi de voi!
© Foto: eMAG
ADVERTORIAL. Indiferent de timpul pe care îl ai la dispoziție, grija față de tine și aspectul exterior îți pot aduce o stare de bine. Nu numai starea de bine care vine din faptul că ai grijă de tine, ci și reacția oamenilor pe care-i întâlnești zi de zi. eMAG vine în ajutorul tău pentru a te ajuta să arăți așa cum îți dorești în câteva minute. Ondulatoarele de păr sunt în stoc la eMAG, gata să intre în acțiune…

O seară perfectă, bucle, un vin roșu și un apus de soare de… vis. Un tablou perfect, din care, dacă lipsește „instrumentul” care face buclele… bucle, nu e scena perfectă. Se trage cortina și intră în scenă ondulatoarele, cele care vă pot salva în câteva minute și vă pot aduce un păr aranjat, plin de bucle. La eMAG aveți, la alegere, mai multe ondulatoare, cu diferite funcții, care de care mai adaptate cerințelor actuale.

Un singur click pe acest link și intrați în lumea… buclelor. Aveți la dispoziție aproape 300 de produse care vă pot face părul ondulat și viața mai senină.

Prețurile sunt, de asemenea, pentru orice buzunar și încep de la 24 de lei.

Găsiți ondulatoare cu trepte pentru reglarea temperaturii, pentru a nu vă afecta părul, în funcție de sensibilitatea podoabei capilare, găsiți și ondulatoare cu noua tehnologie Curl Secret Ionic, cu care puteți obține bucle și mai stilate, cu noua funcție revoluționară de selecție a rotației buclei: spre interior, spre exterior sau alternativ.

Să îți faci bucle cu ondulatorul e simplu și rapid, iar un păr nearanjat devine în câteva minute ca „scos din cutie”, gata să strălucească pe coperta unei reviste glamour. E simplu. Alegi șuvița, apeși pe aparat și în câteva secunde obții părul ondulat pe care ți-l dorești, chiar la tine acasă.

La eMAG poți alege din diferite mărci de ondulatoare, de la BaByliss la Philips, Rowenta, Remington sau V&G Professional. Acestea și alte multe mărci de ondulatoare sunt la un click distanță. Toate sunt disponibile pentru a-ți oferi bucle de invidiat și zile de neuitat…

(866940)
Regulament de plasare a anunturilor