Oferta de vara: trei zile de cazare gratuita pentru cei care vin sa se inscrie la admitere

De Marcel Hoster
1Comentariu
Oferta de vara: trei zile de cazare gratuita pentru cei care vin sa se inscrie la admitere
© Foto: arhivă
Universitatea de Vest Timişoara le oferă şi în acest an celor care doresc să se înscrie la facultăţile instituției posibilitatea unei excursii în oraşul de pe Bega cu cazare gratuită. La cerere, absolvenţii de liceu pot prim un loc în unul dintre căminele UVT, pentru cel mult trei zile.

Un drum la Timişoara, cazare gratuită într-un cămin studenţesc şi înscriere la admiterea la facultate, aceasta este oferta propusă de cei de la Universitatea de Vest pentru candidaţii la un loc de student, veniţi din alte zone ale României. Absolvenții de liceu care se vor înscrie la Universitatea de Vest din Timișoara în cadrul sesiunii de admitere 2018 pot solicita alocarea unui loc gratuit de cazare, pentru o perioadă de trei zile. Instituția oferă această facilitate pe toată perioada admiterii la ciclul licență, în sesiunea iulie 2018. În acest sens, cei interesați vor depune o cerere în momentul înscrierii la facultate.

Cazările se vor face în căminul C15, iar perioada pentru care se face solicitarea nu trebuie să depășească trei zile. În momentul înscrierii, după depunerea cererii, candidații vor primi un aviz din partea comisiei de admitere și vor fi îndrumați mai departe.

„UVT este consecventă și aplică și în cadrul admiterii din 2018 această facilitate. Știm cât de greu și costisitor poate fi să te descurci într-un oraș mare. Considerăm că este o măsură de bun-simț. Ea face parte dintr-un pachet mai larg, gândit a-i sprijini pe candidați. Aceștia trebuie să știe că se pot baza pe noi încă de la primul contact cu universitatea”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea.

Tot cei din alte zone au la dispoziţie şi mai multe centre de admitere şi înscriere în ţară, în afara Timişoarei. Cei interesaţi au la dispoziţie asemenea locuri la Colegiul Național Decebal, Deva, Colegiul Național Traian Lalescu, Reșița, Colegiul Național Gheorghe Țițeica, Drobeta Turnu-Severin, Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Râmnicu-Vâlcea, Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu, Târgu-Jiu. Acestea sunt funcţionale în perioada 10 iulie – 13 iulie, respectiv 6 septembrie – 7 septembrie. Aşadar, puteţi alege între centrul local de înscriere şi excursia cu cazare gratuită în Capitala Banatului.

Admiterea la Universitatea de Vest din Timișoara este programată pentru perioada 2 iulie-29 iulie 2018.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor