Obiecte unicat, de stat sau de iluminat, expuse la Bastion

De S.P.D.
Reactualizat la:
Obiecte unicat, de stat sau de iluminat, expuse la Bastion
Lampa-roată, taburetul-găleată, veioza-sculptură: sunt doar câteva dintre obiectele cu schepsis realizate de studenții-arhitecți și expuse la Centrul de Artă și Arhitectură din Timișoara, în Bastionul Theresia.

Expoziția, intitulată Prototip, s-a deschis vineri seara, într-o atmosferă colorată de jocul de lumini, multe, discrete sau jucăușe, cu penumbra și cu formele, în spațiul Adetim de la parterul Bastionului. Cu o debordantă avalanșă de idei noi, materializate prin neașteptate soluții practice, folosind lemn, hârtie reciclată, o vechitură de taburet, ghemele de lână ale bunicii, o roată de bicicletă, beton, ziare și reviste, fier sau alte neașteptate surse, piesele de iluminat, cele de mobilier și obiectele de design industrial alcătuiesc o foarte interesantă panoramare a noilor tendințe în design și amenajare. Alături de obiecte sunt expuse proiecte care au ca temă amenajarea spațiului în care se află ”Prototip”-ul, Centrul de Artă și Arhitectură Timișoara. Expoziția este organizată de studenții anului 4 în cadrul proiectului de arhitectură de interior al Facultății de Arhitectură și Urbanism din Timișoara și studenții anului 3 – secția Mobilier și Amenajări Interioare, împreună cu profesorii coordonatori arh. Alexandra Maier, arh. Lavinia Popa și arh. Bogdan Demetrescu. Ea va rămâne deschisă pentru vizitatori timp de o săptămână, iar unele dintre obiectele care, fără nicio îndoială în măsură să mobileze cu stil și originalitate o locuință, își vor găsi privitori care să și le dorească, vor putea fi cumpărate: însă numai după ce tinerii desgineri își vor primi nota de examen pentru ele.

 

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !