Balul Sperantei s-a bucurat de succes la Timisoara

De M. Hoster
Reactualizat la:
Balul Sperantei s-a bucurat de succes la Timisoara
Comunitatea femeilor de afaceri din Timşoara a organizat, vineri seara, o nouă ediţie a unuia dintre principalele evenimente caritabile ale anului, Balul Speranţei. Şi ediţia din acest an, a 13-a, a avut ca principal scop strângerea de fonduri pentru terminarea lucrărilor la viitorul cămin de bătrâni pe care Asociaţia Femeilor Antreprenor din România (AFAR) îl ridică la Giroc.

Deşi e criză, oamenii de afaceri timişoreni au participat şi au licitat şi de această dată obiectele oferite organizatorilor de mai mulţi donatori.

De câţiva ani, membrele AFAR şi-au propus un obiectiv extrem de curajos. Este vorba de ridicarea unui Centru de odihnă şi tratament „Fecioara Maria” în localitatea Giroc. Centrul va oferi în primă fază 50 de locuri pentru vârstnici. Complexul nu este unul mic, iar investiţia pe măsură. Locaţia va avea un bazin cu apă caldă, pentru fizioterapie şi va necesita acoperirea costurilor de ridicare în valoare de patru milioane de euro.

Balul Speranţei, deja cunoscutul eveniment caritabil anual, a avut şi în 2011 ca principal scop adunarea de fonduri pentru ridicarea căminului de la Giroc. Iar succesul balului a fost unul garantat. Organizatorii au reuşit să strângă destul de mulţi bani, poate neaşteptat pentru aceste vremuri de criză economică. Oamenii de afaceri timişoreni au deschis punga şi au contribuit din plin la succesul acţiunii caritabile. Prezentator al evenimentului a fost Marina Almăjan, realizatoarea de televiziune, ea alăturându-se amfitrioanei acţiunii caritabile, Maria Grapini, preşedintele Asociaţiei Femeilor Antreprenor. Ovidiu Komornyik nu a lipsit nici la această ediţie. Lui i s-a alăturat Alin Stăniş, un tânăr interpret timişorean, care va beneficia la rândul său de sprijin din partea AFAR. Organizaţia îi va oferi o bursă pentru ca acesta să participe la o preselecţie la Metropolitan Opera din New York.

Cei mai mulţi bani au fost obţinuţi din vânzarea la licitaţie a mai multor obiecte de artă. Cele mai disputate au fost două picturi, acestea au fost adjudecate, după mai multe ofertări, cu câte 7000 de lei fiecare. La finalul Balului Speranţei au fost aleşi Regele şi Regina, participanţii la licitaţie care au oferit cei mai mulţi bani. Iar titlurile au fost adjudecate de două persoane care au mai fost în această postură. Este vorba de Carmen Rusmir, cea care va contribui cu 11700 de lei la succesul financiar al evenimentului, respectiv Georgică Cornu, care a donat 26000 de lei. În plus, cel din urmă, om de afaceri în domeniul construcţiilor, va contribui şi la lucrările de ridicare al căminului. Nu este prima dată când va face acest lucru, el a mai donat materiale de construcţii în valoare de 10.000 de euro. „Dacă tot sunt numit Regele Asfaltului, acum pot să spun că într-adevăr am un titlu de rege. Iar dacă sunt al asfaltului, atunci vă garantez că voi şi asfalta aleile şi intrarea la cămin”, a declarat Cornu la finalul balului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor