O noua modalitate de inselare a timisorenilor: vanzarea de pubele in numele Retim

De Bogdan Marta
O noua modalitate de inselare a timisorenilor: vanzarea de pubele in numele Retim
© O noua modalitate de inselare a timisorenilor: vanzarea de pubele in numele Retim (foto: arhiva)
O nouă metodă de înșelare a timișorenilor a fost gândită de actuali sau foști angajați ai Retim. Aceștia contactează asociațiile de proprietari și le oferă, contra cost, pubele noi. Retim se dezice total de acest fenomen.

Reprezentanții Retim au fost sesizați că în ultima perioadă actuali sau foști angajați au gândit o metodă de înșelare a clienților acestei companii. Ei se prezintă la ușile timișorenilor și le oferă spre vânzare pubele noi. Cei de la Retim spun însă că pubelele nu se vând, ci se oferă în chirie.

„Deoarece am constatat în ultimele luni o creștere a unui fenomen care aduce prejudicii de imagine societății noastre, prin faptul că unii angajați ai RETIM Ecologic Service le-ar fi oferit unor clienți, contra cost, pubele de colectare a deșeurilor, societatea noastră face următoarele precizări și recomandări: În primul rând RETIM Ecologic Service nu vinde pubele de colectare a deșeurilor, ci le oferă în comodat (folosință gratuită) atât persoanelor fizice, cât și asociațiilor de proprietari/locatari, iar agenților economici le oferă în chirie. În al doilea rând orice operațiune de schimbare a pubelelor este efectuată de către funcționari ai biroului contractare-relații cu clienții sau alți funcționari ai serviciului producție, legitimați în consecință, nu de către operatorii sau șoferii de pe autospecialele de colectare”, au transmis cei de la Retim.

Ei le recomandă timișorenilor să nu ofere bani acestor țepari și să anunțe imediat compania dacă se confruntă cu o astfel de situație.

„Așadar, în cazul în care vă confruntați cu o astfel de situație vă rugăm să nu dați curs ofertei, să solicitați legitimarea angajatului și să anunțați imediat conducerea societății, fie telefonic, fie prin intermediul site-ului www.retim.ro/utile/sesizări. Am constatat că există și cazuri în oraș în care foști angajați ai societății noastre utilizează în mod abuziv însemnele RETIM Ecologic Service inducând în eroare clienții și profită de lipsa acestora de informare cu privire la modalitățile de achiziție sau de schimbare a recipientelor. Precizăm că societatea înlocuiește în mod gratuit sau ia măsuri de remediere a pubelelor în cazul în care orice client anunță deteriorarea recipientelor. Ca atare recomandăm să refuzați orice ofertă de vânzare-cumpărare de pubele indiferent de la cine vă vine aceasta”, mai spun cei de la Retim.

În cazul în care vă aflați într-o astfel de situație, puteți contacta Biroul de relații cu clienții (tel. 0256-224.809) zilnic între orele 8 – 15.30, sau permanent pe www.retim.ro/utile/sesizări sau la dispecerat (tel. 0256-499.537, 0256-499.490, 0756-169.627).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !