O nouă benzinarie SOCAR a fost inaugurată în Timişoara!

Reactualizat la:
O nouă benzinarie SOCAR a fost inaugurată în Timişoara!
© foto: SOCAR
ADVERTORIAL. SOCAR a inaugurat a treia benzinărie din județul Timiș, chiar în Timișoara. Noua benzinărie oferă clienților numeroase servicii, inclusiv pentru mașinile electrice și hibrid.

Cea de-a treia benzinărie a fost deschisă în Timișoara, pe strada Divizia 9 Cavalerie nr.19 și este dotată cu tehnologie de ultimă generaţie, echipamente moderne, pompe rapide, sistem modern de iluminat care permite un consum redus de energie precum și o staţie de reîncărcare a maşinilor electrice. Celelalte două stații de distribuție a carburanților deținute de SOCAR în județul Timiș sunt situate în Dumbrăvița și în Timișoara, pe Calea Lugojului.

SOCAR Petroleum comercializează 4 tipuri de carburanți sub brandul „Nano”, noua stație fiind prevăzuta cu 3 pompe. În benzinăriile SOCAR, clienții pot beneficia de serviciile de achiziţie roviniete și peaj (trecere pod Feteşti), terminal de plăți facturi, utilităţi, reincărcări cartele telefonice etc.

SOCAR oferă clienților nu numai carburanți de o calitate superioară, dar este renumit și datorită serviciilor gastro. Café Nar este modul SOCAR de a întâmpina clienții cu produse proaspete și preparate tradiționale din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie.

Rețeaua de stații de alimentare SOCAR din România acoperă deja 19 judeţe: București, Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş, Hunedoara şi Braşov.

Din anul 2011, compania a ajuns în România prin SOCAR Petroleum S.A., creând o rețea de benzinării la nivel naţional. Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 41 de staţii de alimentare, fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România.

SOCAR este compania petrolieră de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale. SOCAR investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.

(153440)
Regulament de plasare a anunturilor