O luna de spectacole! Programul Teatrului National Timisoara in februarie

De Simina Bratu
O luna de spectacole! Programul Teatrului National Timisoara in februarie
© O luna de spectacole! Programul Teatrului National Timisoara in februarie (foto: arhiva)
„M-am hotărât să devin prost”, „Anna Karenina”, „O scrisoare pierdută” sau „The full monty”! Acestea sunt doar câteva dintre spectacolele de care timișorenii se vor putea bucura în luna februarie la Teatrul Național Timișoara. S-au pregătit piese și musicaluri pentru toate gusturile, amatorii de teatru având peste 20 de reprezentații dintre care să aleagă.

Startul lunii se dă cu „Aniversarea” de Jeroen van den Berg, spectacol care va putea fi văzut pe 1 februarie, de la ora 19, la Studio Uțu. Tot de la ora 19 și în aceeași locație, pe 2 februarie timișorenii sunt invitați la „Ce vine după”, de Mihai Ignat. De asemenea, o zi mai târziu, tot la Studio Uțu, în scenă se va pune „Daddy” de Anne Habermehl.

În perioada 4 – 5 februarie, de la ora 19, la Sala 2, consumatorii de teatru vor putea să se bucure de două reprezentații ale spectacolului „Meteorul” de Friedrich Durrenmatt. O zi mai târziu, tot de la ora 19, în Sala Mare se va juca „Albă ca Zăpada”, în regia Mirelei Puia.

În data de 7, la Studio Uțu se va pune în scenă „Canicula” de Antoaneta Zaharia, iar pe 9 februarie timișorenii sunt invitați la „Crize sau încă o poveste de dragoste”.

Miercuri, 10 februarie, amatorii de teatru sunt chemați la Sala 2, unde se va juca „Copenhaga”, un spectacol de Ada Lupu. A doua zi, în Sala Mare, va avea loc o nouă reprezentație a muzicalului „Disney: Frumoasa și Bestia”.

Apoi, la Studio Uțu, în perioada 12 – 13 februarie, toată lumea este invitată la cele două reprezentații ale spectacolului „M-am hotărât să devin prost”, după Martin Page. În data de 14, în Sala Mare se va juca „Anna Karenina”, iar pe 16 februarie, la Studio Uțu, se va pune în scenă „Cloaca”, de Maria Goos.

O zi mai târziu, timișorenii sunt chemați să revină în Sala 2, de la ora 19, aici fiind prezentat spectacolul „Viața e vis” de Calderon de la Barca. De asemenea, pe 18 februarie, la Sala Mare se va juca „O scrisoare pierdută”, în regia Adei Lupu.

Vineri, 19 februarie, la Studio Uțu, tot de la ora 19, amatorii de teatru se vor putea delecta cu spectacolul „Actrița”, iar sâmbătă, de la aceeași oră, în Sala Mare se pune în scenă „Pinocchio”. Săptămâna este încheiată la Sala 2 cu o nouă reprezentație a spectacolului „Prin vis”.

Pe final de februarie, timișorenii vor avea în continuare spectacole de care să se bucure. Spre exemplu, marți, 23 februarie, la Studio Uțu, se joacă „De-a baba oarba” de Edna Mazya. Tot aici, o zi mai târziu, în scenă se va pune „Un Romeo și O Julieta – Un scandal Urban”. Nu în ultimul rând, la Studio Uțu se va mai juca, pe 25 februarie, „Avioane de hârtie” în regia Elisei Wilk.

Luna de spectacole se încheie cu două reprezentații de neratat. Astfel, pe 26 februarie, de la ora 19, în Sala Mare timișorenii vor putea să urmărească „Nopți Albe”, iar pe data de 28, în aceeași locație și de la aceeași oră, se va pune în scenă musicalul „The Full Monty”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !