Nordic Residence Park, o comunitate in continua crestere

Nordic Residence Park, o comunitate in continua crestere
© foto: Albedra/Nordic Residence Park
ADVERTORIAL. Am pornit acest proiect din dorința de a dezvolta nu doar un cartier de case, ci o adevărată comunitate, care să se bucure în Nordic Residence Park de liniștea și confortul unui cămin. Și se pare că misiunea noastră este bine primită de cei care se află în căutarea unei locuințe. Ca dovadă, primele două loturi de case și-au găsit cumpărători, iar cel de-al treilea este deja achiziționat în procent de 50%.

Suntem mândri să vedem că Nordic Residence Park a avut un asemenea impact pe piața imobiliară din zonă și punem acest fapt în baza conceptului aparte. Locuitorii se bucură nu doar de curtea casei lor, ci și de parcul de peste 5200 mp amenajat în centrul cartierului, cu spații de relaxare pentru adulți și loc de joacă pentru copii. Cartierul are drumuri asfaltate de 6 m, casele au toate utilitățile incluse și câte două locuri de parcare.

Dacă ar fi să alegem casa sezonului, putem spune că aceasta este Xenia – o locuință apreciată de cei care trec pragul cartierului pentru faptul că este dinamică și spațioasă, dar mai ales pentru că beneficiază de condiții speciale de finanțare, avansul pentru acest tip de casă fiind foarte avantajos.

casa-xenia

Le mulțumim tuturor celor care au ales să facă parte din comunitatea Nordic Residence Park și îi asigurăm că vom fi în continuare alături de ei. Pe cei care sunt în căutarea unei locuințe îi invităm să ne contacteze.Consultanții noștri sunt alături de ei în tot procesul de achiziție, de la prezentarea cartierului și alegerea tipului de casă potrivit, la momentul în care vor primi cheile noilor locuințe. – au declarant reprezentanții Nordic Residence Park.

Situat în nordul Timișoarei, strada Arinului, Dumbrăvița, Nordic Residence Park se remarcă prin faptul că a adus un concept nou pe piața imobiliară din această zonă. Întregul proiect, întins pe o suprafață de peste 70.000 mp, este construit în jurul celui mai mare parc dezvoltat de un investitor privat și dedicat rezidenților.

Mai multe detalii despre cartier se găsesc pe site – www.nordic-residence.ro și pe pagina de Facebook – @NordicResidenceTimisoara. Pentru informații despre avantajele pe care le oferă cartierul și despre procesul de achiziție a unei case, reprezentanții Nordic Residence Park vă stau la dispoziție la 0741 227 553 sau 0730 022 945.

(991803)
Regulament de plasare a anunturilor