NORD ONE asigura confortul de a avea totul aproape

Reactualizat la:
NORD ONE asigura confortul de a avea totul aproape
© foto: NORD ONE
ADVERTORIAL. De curând, în zona centrală a orașului, a început să prindă contur NORD ONE, un proiect rezidențial care le propune locuitorilor Timișoarei să aleagă confortul de a avea totul aproape. Situat pe strada Pictor Ioan Zaicu, lângă Parcul Botanic și Iulius Mall, NORD ONE va avea 9 etaje și va fi compus din 108 apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, parcări supraterane și subterane, spații comerciale, spații verzi și loc de joacă.

Dezvoltatorul proiectului NORD ONE se mândrește cu o experiență îndelungată pe piața imobiliară din Timișoara. De curând, acesta a încheiat cu succes proiectul Nordic Residence Park (Dumbrăvița), succes care s-a concretizat în 140 de case vândute în doar 4 ani. Prin NORD ONE, dezvoltatorul își continuă misiunea de a investi în performanță și de a alege cele mai bune zone de locuit.

„Timișoara crește și se modernizează. Timișoreanul modern este tot mai ocupat, iar timpul petrecut în trafic este încă o problemă cu care ne confruntăm zilnic. Pornind de la aceste premise, am ales să construim în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes din această zonă, iar astfel să putem promite viitorului rezident NORD ONE confortul de a avea totul la îndemână. NORD ONE se află la 1 minut de Parcul Botanic (150 m); 4 minute de Iulius Mall (500 m), 6 minute de Piața Unirii (800 m) și 7 minute de CBC 700 (950 m).” – au declarat reprezentanții NORD ONE.

Apartamentele NORD ONE se remarcă prin spațiile generoase pe care le oferă, dar și prin faptul că vor fi dotate cu sisteme smart și finisaje premium. De asemenea, odată cu predarea apartamentelor, clienții vor primi și proiectele de design de interior.

Mai multe detalii despre proiect se găsesc pe site – www.nord-one.ro și pe pagina de Facebook – @nordonetimisoara. Pentru informații despre avantajele pe care le oferă NORD ONE și despre procesul de achiziție, consultanții vă stau la dispoziție la numerele de telefon 0730 022 945 sau 0746 236 196.

(110983)
Regulament de plasare a anunturilor