Moment aniversar pentru Index Taxi in Timisoara

Reactualizat la:
Moment aniversar pentru Index Taxi in Timisoara
ADVERTORIAL. Moment aniversar pentru reprezentanții celei mai tinere companii de taximetrie din Timișoara. Index Taxi împlinește un an de când este la dispoziția timișorenilor zi de zi, 24 din 24 de ore.


Reprezentanții companiei care a introdus un concept nou în domeniu, în Timișoara, marchează un an de când au adus un suflu nou pieței din domeniu din orașul de pe Bega, 20 de ani de funcționare ca dispecerat TAXI în Romania și 25 de ani de la înființarea firmei în 1991.

„Mulțumim colegilor taximetriști, împreună cu care pe zi ce trece creăm o familie din ce în ce mai mare. Mulțumim clienților pentru susținerea pe care ne-ați acordat-o din primul moment. Fiecare mesaj și vorbă de apreciere ne bucură foarte tare. Suntem recunoscători pentru susținerea voastră, a tuturor celor care apreciați munca noastră”, transmit reprezentanții Index Taxi.

masina index

 

Serviciile Index Taxi pot fi accesate fie prin apel telefonic, fie prin internet.

Apel: comanda prin telefon este preferata clienților fideli, pentru că în câteva secunde pot afla un răspuns și le este ușor să formez 0256 933.

WEB: Aplicația se inițiază tot în câteva secunde

  • Clientul vede distanța mașinii în km, vede mașina LIVE cum se apropie și este notificat când mașina ajunge la adresă. Cu condiția să își țină aplicația deschisă!
  • Nu facem ‘push notification’ dacă v-ați închis aplicația. ​De ce?! ​F​oarte IMPORTANT pentru clienții TAXI Index,​ atunci când ​INSTALAȚI aplicația va cere doar accesul la ‘Locație’, și aceea dacă o porniți dumneavoastră de la setări.
  • Când mașina ajunge la adresă, sistemul trimite instant un mesaj clientului pentru ca acesta să știe că a ajuns taxiul.
  • Când clientul sună la numărul de telefon, este notificat într-un mod similar.
  • Taxi Index va trimite un SMS pe telefon​ul CLIENT​ și îl va anunța că a ajuns taxiul.

Ne-am gândit mult la o ​SOLUȚIE pentru a le semnala și clienților care sună pe numărul de telefon că mașina a ajuns. Astfel, nu sunt nevoiți să stea în ploaie, în frig, așteptând să ajungă mașina prin traficul supra-aglomerat!​

indexTAXI2
Dispecerii Index Taxi urmăresc live desfășurarea tuturor comenzilor, indiferent că sunt inițiate prin numărul de telefon 0256.933 sau prin aplicația Index Taxi Client.

Dispeceratul Index Taxi poate fi apelat la numerele de telefon:

  • Telekom – 0256.933,
  • Vodafone – 0736.933.933,
  • Orange – 0752.933.933.

Cei de la Index Taxi sunt deținătorii autorizației de dispecerat taxi numărul 0031, eliberată de Primăria Municipiului Timișoara.

SC INDEX SRL este înscrisă sub nr. 27515 în registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal din cadrul ANSPDCP.

Pentru a urmări ultimele noutăți, accesați pagina de Facebook ​Index Taxi.