Minune: s-a incheiat lucrarea Aquatim de pe strada Lacului! E gata cu carpeli…

De Alina Strugariu
Reactualizat la:
Minune: s-a incheiat lucrarea Aquatim de pe strada Lacului! E gata cu carpeli…
© TION: Minune: s-a incheiat lucrarea Aquatim de pe strada Lacului! E gata cu carpeli...
Locuitorii din zona Pieţei Aurora din Timişoara, din Dâmboviţa, au avut surpriza să constate că în cursul acestei luni s-au astupat în sfârşit gropile de pe strada Lacului şi s-a încheiat lucrarea Aquatim de reabilitare a reţelei de apă. Vorbim despre o lucrare care a avut patru termene de finalizare – depăşite toate! Drumul şi trotuarele au fost cârpite acum, carosabilul este valuri-valuri, dar reprezentanţii primăriei promit asfalt dintr-un capăt în celălalt pe viitor.

Aquatim a anunţat în luna februarie începerea lucrărilor de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă pe strada Lacului. Era vorba că lucarea se va încheia în primăvară, apoi în vară, la început de august, afirmau reprezentanţii companiei de apă-canal, cel de-al treilea termen prezentat a fost 15 septembrie, iar cel de-al patrulea 15 octombrie.

„Nici al patrulea termen de finalizare a străzii Lacului nu s-a respectat! Promisiunile <ferme> ale directorul Aquatim, Ilie Vlaicu, cum că lucrările se vor finaliza până în data de 15 octombrie, nu s-au concretizat, strada arată la fel ca şi până acum. Nu s-a lucrat deloc la finalizarea străzii. Avem cumva un nou termen de finalizare?”, ne întreba, revoltat, un locuitor din zonă, în 16 octombrie.

Între timp s-au încheiat lucrările, iar cum arată acum drumul şi trotuarele puteţi vedea în galeria noastră de imagini. Unele zone au fost cârpite pe bucăţi, în altele s-a refăcut drumul dintr-un trotuar în altul, alte porţiuni sunt valuri-valuri, iar capacele de canal creează în continuare probleme…

Reprezentanţii Aquatim spun că zonele afectate de intervenţii au fost aduse la starea iniţială, s-au refăcut, şi că recepţia lucrării nu a avut loc încă, ci urmează. Vorbim despre o lucrare efectuată în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.

Antreprenorul general, Lujan Construcciones, a fost penalizat pentru întârzieri, potrivit directorului general al Aquatim, Ilie Vlaicu.

Oficialii Primăriei Timişoara le promit locuitorilor de pe strada Lacului că drumul va fi refăcut corespunzător după câte au avut de pătimit anul acesta şi se va aşterne asfalt dintr-un capăt în celălalt după ce va face recepţia lucrării Aquatimul, pe proiectul său. Aşadar, încă nu s-a terminat cu şantierul în zonă…

Alte articole pe aceeași temă:

Cititorii ne sesizeaza: cum se doarme pe santierele Timisoarei

Un santier care nu se mai termina! Aquatim vine cu un nou termen pentru strada Lacului0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !