Minivacanta de Ziua Copilului si Rusalii inchide ghiseele furnizorilor de servicii

De Marcel Hoster
Minivacanta de Ziua Copilului si Rusalii inchide ghiseele furnizorilor de servicii
Zilele de 1 şi 5 iunie, declarate libere, vor închide ghişeele la majoritatea furnizorilor de utilităţi şi servicii publice. Activitatea la Finanţe, Poştă sau la punctele de lucru ale furnizorului de electricitate va fi oprită.

Între 1 şi 5 iunie, la ghişeele de lucru cu publicul ale principalelor instituţii publice şi furnizori de utilităţi se trage oblonul. Zilele de 1 şi 5 sunt declarate, conform legii, nelucrătoare, iar în ziua de vineri, 2 iunie, nu se va lucra, aceasta urmând să fie recuperată ulterior. Astfel, ghişeele de la Direcţia de Finanţe rămân închise în această perioadă, urmând ca ziua de vineri să fie recuperată de angajaţi în perioada 6 – 13 iunie, când programul de lucru pentru personalul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara, cu excepția celui din cadrul Trezoreriei Statului, va fi de luni până joi, între orele 08:00 – 17:30, respectiv vineri, între orele 08:00 -15:00.

În ziua de 02 iunie 2017, personalul birourilor vamale de interior și de frontieră va desfășura activități specifice potrivit atribuțiilor, conform programului normal de lucru.

Programul cu publicul va fi oprit în perioada amintită şi la unităţile Poştei Române, inclusiv în ziua de vineri, 2 iunie, care a fost stabilită zi liberă. Salariaţii vor recupera această zi de muncă, sâmbătă, 10 iunie 2017, când toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor avea program normal de lucru. Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

În ceea ce priveşte furnizorul local de electricitate, toate Punctele Enel din judeţele Timiş, Caraş – Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise în zilele 1, 2 iunie precum şi pe 5 iunie. În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit, de luni până vineri, de la ora 8 la ora 16. Clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !