Mall-ul din Timisoara pune bariera si tarif de acces pentru parcarea subterana acoperita

De M. Hoster
99Comentarii
Mall-ul din Timisoara pune bariera si tarif de acces pentru parcarea subterana acoperita
© TION - Mall-ul din Timisoara pune bariera si tarif de acces pentru parcarea subterana acoperita
Din data de 10 februarie, parcarea subterană a mall-ului din Timișoara nu va mai fi gratuită. Cine va dori să îşi parcheze maşina la cele două nivele acoperite aflate sub noul corp al centrului comercial va fi nevoit să plătească un tarif de doi lei pe oră, controlul accesului făcându-se cu ajutorul unor bariere. Parcarea exterioară rămâne în continuare gratuită.


Surpriză pentru clienţii Iulius Mall Timişoara! Managementul centrului comercial anunţă că prima noutate pentru anul 2014 pe care Iulius Mall o aduce clienţilor săi este un sistem de management inteligent al traficului în parcarea subterană a centrului comercial, cea mai mare de acest tip din Timişoara. Astfel, începând cu 10 februarie 2014, moderna parcare subterană a mall-ului va funcţiona cu un sistem electronic de panotaj, ce va conduce la fluidizarea traficului şi la o utilizare optimă a locurilor de garare.

Desigur, surpriza vine şi cu un tarif de parcare. Pentru staţionare se va percepe, începând din 10 februarie 2014, un tarif de doar 2 lei pe oră. În continuare, clienţii vor avea la dispoziţie, în mod gratuit, parcarea exterioară a mall-ului.

Implementarea eficientă a acestui sistem de management în parcarea subterană a ansamblului urbanistic multifuncţional Palas Iaşi, a condus la decizia managementului companiei de a aplica foarte curând această îmbunătăţire a infrastructurii şi la Iulius Mall Timişoara.

Astfel, parcarea subterană a fost dotată cu panouri electronice care oferă informaţii despre numărul de locuri libere, cu automate ce eliberează tichete de parcare, dar şi cu un software special de monitorizare a traficului. Două tabele electronice amplasate în interiorul parcării şi alte cinci amplasate în exterior îi vor informa pe clienţi, în timp real, de locurile disponibile.

Cei de la Iulius Mall s-au gândit şi cum să stimuleze vânzările centrului comercial, bonificând sumele cheltuite cu acces gratuit în respectiva parcare. Astfel, pentru cumpărături în valoare de minimum 100 de lei, clienţii vor beneficia de o oră de staţionare gratuită în parcarea subterană, facilitate oferită la Centrul Info din interiorul mall-ului şi la Centrele Info Parking, situate la ieşirile din Parcarea Subterană Albastră şi Parcarea Subterană Portocalie. În plus, clienţii Alma Aqua Touch (spălătoria auto amplasată în parcarea subterană a centrului comercial) vor primi o oră şi jumătate de staţionare gratuită, dacă vor prezenta bonul fiscal la Centrul Info Parking din Parcarea Subterană Albastră.

Intrarea şi ieşirea din zona de parcare subterană se va face exclusiv pe baza tichetului de parcare eliberat de aparatele de taxare automată. Plata se poate realiza la oricare dintre cele şase automate de plată montate în zonele de acces dinspre mall către parcarea subterană. Din momentul plăţii şi al validării tichetului, şoferii vor avea la dispoziţie încă 30 de minute gratuite pentru ieşirea din parcarea subterană.

Acest sistem de management este realizat de compania germană Scheidt & Bachmann, furnizor la nivel mondial de soluţii de parcare pentru numeroase proiecte de anvergură, inclusiv aeroporturi din mari oraşe ale lumii, precum Boston, Kuala Lumpur şi Bruxelles.

Parcarea subterană de la Iulius Mall va fi deschisă publicului în fiecare zi a săptămânii, în intervalul orar 08.00 – 22.00.

 99Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor