Magia Copilăriei este adusă la Timișoara de Tion alături de PaulTrans. Se mai pot cumpăra bilete

De Adrian Panduru
Magia Copilăriei este adusă la Timișoara de Tion alături de PaulTrans. Se mai pot cumpăra bilete
© foto: tion.ro
Magicianul Lorenzo Cristian și bubble artist Claudia Stroe vă așteaptă cu un spectacol de magie și baloane de săpun la Filarmonica Banatul din Timișoara. Tion, Agenda și PubliTim vă invită, alături de PaulTrans și ceilalți parteneri, la un eveniment magic și plin de culoare. Încă vă mai puteți cumpăra bilete.

Spectacolul Magia Copilăriei va avea loc sâmbătă, 8 iunie, începând cu ora 18. Încă se mai găsesc bilete. PaulTrans sunt parteneri Tion, Agenda și PubliTim în organizarea și desfășurarea acestui spectacol.

PaulTrans este un service dedicat autoutilitarelor, camioanelor, remorcilor, dar și autoturismelor. Stația ITP este deschisă în fiecare zi până la ora 20:00, iar sâmbătă până la ora 14:00. De asemenea, PaulTrans dispune și de cuptor pentru vopsit caroserii, spălătorie, atelier strung, dar și 14 posturi de mecanică și trei de electrică. În plus, specialiștii de la PaulTrans încarcă și clime cu freon. PaulTrans este service autorizat Ford Trucks. Telefon pentru programări: 0256- 708-924 sau 925.

La Timișoara, Lorenzo Cristian prezintă un show magic. Efectele speciale, personajele, recuzita, toate sunt gândite astfel încât să ducă micuții spectatori într-o lume de poveste – este cel mai mare spectacol de magie pentru copii din România. Iluzionistul Lorenzo Cristian este cel mai titrat magician român, fiind coleg în The Magic Circle – Londra, cu cei mai faimoși iluzioniști, David Copperfield și Dynamo.

Claudia Stroe, bubble artist, deținătoare a unui titlu Guiness World Records, te invită la un spectacol vizual dincolo de imaginația ta, o incursiune magică într-o nouă dimensiune a baloanelor de săpun. Cu ajutorul efectelor de lumină, fum şi baloane de săpun realizează sculpturi, baloane gigant, arcade şi ploaie de baloane. Va fi un spectacol de neuitat pentru toată lumea.

Prețul unui bilet la spectacol este 50 de lei. Biletele se găsesc în format electronic AICI.

Evenimentul este organizat de: Tion.ro, Agenda și PubliTim in parteneriat cu: Hella Romania, Continental, Paul Trans și Alpha Bank.

Partener media: Kiss FM.
Regulament de plasare a anunturilor