Luptati alaturi de un supravietuitor! Un copil are nevoie de ajutor pentru o operatie in SUA

De Adrian Panduru
Luptati alaturi de un supravietuitor! Un copil are nevoie de ajutor pentru o operatie in SUA
© Un copil are nevoie de ajutor pentru o operatie in SUA
Un copil s-a născut la doar 730 de grame şi a supravieţuit, în mod miraculos, ajungând acum la un an şi trei luni. Băieţelul are nevoie de o operaţie care se poate face doar în SUA, iar părinţii nu dispun de banii necesari. Aici intraţi în luptă alături de Markus, dumneavoastră putând să vă oferiţi ajutorul pentru ca cel mic să crească mare…

Pe cel mic îl cheamă Markus. A venit pe lume în urmă cu un an şi trei luni. El împreună cu fratele lui Lukas s-au născut mult prea devreme, la 25 de săptămâni într-o familie care i-au aşteptat cu multă dragoste, apărând în viaţa părinţilor la o diferenţă de aproximativ 18 ani faţă de sora lor mai mare.

„Nu ştim motivul naşterii lor premature, sarcina fiind una controlată regulat din două în două săptămâni, până când la ultimul control, adică pe la 5 luni, medicul a spus că sarcina mergea mult prea bine, copiii puneau foarte repede în greutate şi s-ar putea că gemenii să se nască mai devreme, însă nimeni nu s-a aşteptat să se nască chiar atât de repede, adică la 6 luni. Deşi medicii au dat slabe şanse de supravieţuire, cu ajutorul lui Dumnezeu gemenii s-au născut, dar şanse de supravieţuire erau foarte slabe. La naştere copiii au primit nota 3, Lukas cântărind 750 de grame, iar Markus 730 de grame. Din păcate, la 8 zile de la naştere Lukas s-a stins din viaţă, iar Markus a devenit un învingător în lupta pentru supravieţuire pe care a purtat-o timp de două luni la Maternitatea Bega, după care a fost transferat la Spitalul de Copiii <Louis Ţurcanu>, unde două luni jumătate a stat intubat şi a mâncat cu gavaj, în total a stat prin spitale timp de patru luni jumătate”, spune mama lui Markus.

În aceeaşi perioadă micuțul a suferit o operaţie cu laser la ochi, s-a chinuit cu o hernie inghinală şi cu o grea recuperare. După externare a fost operat de hernie dar, doar pe partea stângă, cu partea dreapta chinuindu-se şi în prezent. Au urmat două controale la ochi în Ungaria, la Szeged, unde diagnosticul pus a fost gradul 5.

„Însă diagnosticul nu a fost corect; deşi Markus nu vede, el are reacţii la lumină, creierul său trimite funcţii la ochi, dar doar în prezenţa luminii. În urma unui control în Italia, unde a fost examinat de dnul. Doctor Antonio Capone Jr., medic venit din Detroit, Michigan, Statele Unite ale Americii, diagnosticul dat este gradul IV B, cu şanse de operaţie, în urma căreia copilul ar putea vedea în proporţie de 50-60 %. Operaţia se va face în SUA, la începutul anului 2016, în luna ianuarie, însă costurile operaţiei sunt foarte mari, ajungând doar operaţia la suma de 33.000 de dolari, fără tratament, transport, cazare, cu toate acestea suma ar ajunge la 36-38.000 dolari”, mai spune mama băiatului, a cărui familie este în Bocşa.

Markus este un luptător. Dacă vreţi să luptaţi alături de el, atunci puteţi contacta familia sau puteţi depune bani în conturile de mai jos:

Număr de contact mama (Buzilă Narcisa) : 0745269341
Conturi :RO37BRDE110SV39371921100. Ron
RO79BRDE110SV39372051100. Euro

Conturile se numesc Marcus şi sunt pe numele mamei, Buzilă Narcisa, fiind deschise la banca BRD.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor