Licitație pentru construirea tunelurilor pentru urși de pe autostrada Lugoj-Deva

De C.V.
15Comentarii
Licitație pentru construirea tunelurilor pentru urși de pe autostrada Lugoj-Deva
© foto: DRDP Timisoara
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat, joi, lansarea licitației pentru realizarea cunoscutelor tuneluri pentru urși, de pe autostrada Lugoj-Deva. Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 296.000.000 euro fără TVA.

CNAIR va merge pe varianta procedurii de licitației restrânse, care se va desfășura în două etape. Prima dată vor fi selectați candidații în funcție de criteriile de selecție stabilite în cadrul Documentației de Atribuire, iar apoi vor fi evaluate ofertele depuse de candidații selectați și stabilirea câștigătorului în conformitate cu criteriul de atribuire stabilit în cadrul Documentației de Atribuire.

Contractul cuprinde proiectarea, execuția și finalizarea lucrărilor pentru obiectivul major de investiții Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220, Secțiunea E și finalizare Secțiunea D în lungime de aproximativ 9,13 km, din care 2,13 km de tunel forat. Conform condițiilor din Acordului de mediu a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E2 în contextul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului.

Tunelurile vor avea o lungime de aproximativ 2,13 km și vor fi formate din două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platforma de 11,25 m din care parte carosabilă 2×3,75 m, banda de încadrare de 0,25 m, banda de urgență de 2,50 m și acostamente de 2×0,50m, la care se mai adaugă trotuare laterale 2×0,75 m. De asemenea, proiectul prevede galerii de evacuare în caz de urgențe, nișe de serviciu pentru amplasarea echipamentelor de securitate, instalații electrice, de ventilare, de stingerea incendiilor și echipament ITS.

Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 296.000.000 euro fără TVA. Termenul limită de depunere al candidaturilor a fost stabilit pentru luna august 2019.15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor