Procedura de atribuire pentru lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva trebuie reluata

De M. Hoster
Reactualizat la:
4Comentarii
Procedura de atribuire pentru lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva trebuie reluata
© Licitatia pentru lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva trebuie reluata
Demararea lucrărilor de construcţie pentru lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva vor fi întârziate, ca urmare a contestării licitaţiei pentru stabilirea firmei constructoare a acestui lot. Firma câştigătoare a fost declarată UMB, dar asocierea condusă de Strabag a contestat procedura. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor  a decis reanalizarea ofertelor depuse in cadrul licitatiei!


După ce a rămas fără lotul 2 din Timişoara – Lugoj, tot în urma unei contestaţii, societatea UMB, cunoscută în Banat pentru lucrările excelente făcute la lotul 1 al drumului de viteză amintit mai sus, acum este în situaţia de a rămâne şi fără lotul 4 din Lugoj – Deva, pe care l-a câştigat în urma unei licitaţii. Cei de la Strabag, liderii consorţiului care a depus, de asemenea, ofertă pentru lotul respectiv a contestat desemnarea câştigătorului. În concluzie, a depus o cerere în acest sens la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor – CNSC, şi a avut câştig de cauză.

Aceasta în sensul că a fost decisă reluarea procedurilor de stabilire a firmei care va construi lotul de 22 de kilometri al respectivei autostrăzi parte a coridorului 4 paneuropean.

Grupul de firme SC Tehnostrade SRL-SC Spedition UMB SRL a fost declarat câştigător al contractului pentru “Proiectarea şi execuţia autostrăzii Lugoj – Deva, lotul 4″.

În urma unei rezoluţii emise pe 7 iunie CNSC a decis să anuleze raportul procedurii de atribuire a contractului şi a dispus reevaluarea ofertelor pentru acest contract, în 10 zile de la comunicarea deciziei CNSC.

Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva are o lungime de 22 km, un nod rutier, două poduri, trei viaducte şi şase pasaje peste autostradă.

S-au stabilit constructorii pentru loturile neatribuite din autostrada Lugoj – Deva4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor