Lexus vine la Timisoara!

Reactualizat la:
Lexus vine la Timisoara!
© foto: Toyota Romania
ADVERTORIAL. În perioada 16 -21 octombrie bănățenii sunt invitați să descopere cele mai noi modele Lexus prezentate de Toyota Timișoara, la evenimentului Porți Deschise.

În cadrul acestei acțiuni bănățenii pot descoperi măiestria Takumi din interiorul modelelor NX, RX, LS și LC, modele ce fac parte din portofoliul Lexus. Takumi este un concept japonez antic, ce exprimă esența măiestriei unui artizan și caracterizează întregul proces de producție al japonezilor de la Lexus, asigurând fuziunea dintre tehnicile tradiționale și tehnologia modernă.

Lexus abordează permanent tehnologia dintr-o perspectivă dinamică, niciodată static, proiectează totul spre viitor, reimaginează și reconstruiesc în permanență.

Modelele prezentate la Timișoara au o propulsie hibridă, ce combină două surse de putere pentru a asigura deplasarea. Prin combinarea unui motor termic (pe benzina) cu un motor electric, sunt maximizate cele două surse de energie: putere, pe de o parte, eficiență ridicată în exploatare, pe de altă parte. Hibridele Lexus nu necesită încărcare la priză, facilitând astfel adoptarea tehnologiilor alternative pe piața din România.

foto: Toyota Timisoara foto: Toyota Timisoara ©

Autoturismele vor fi prezentate la showroom-ul Toyota Timișoara (în perioada 16-19 octombrie) și la Shopping City Timișoara (în zilele de 20-21 octombrie), unde consultanții de vânzări vă vor oferi detalii despre fiecare model în parte.

foto: Toyota Timisoara foto: Toyota Timisoara ©

Mai multe informații despre eveniment se pot obține la tel 0256/208.042, email vanzari@timisoara.toyota.ro sau direct la showroom-ul Toyota Timișoara, Calea Lugojului, nr. 122, Ghiroda, Timiș.

(121087)