Legislatia securitatii la incendii si protectiei civile, in dezbatere la CCIAT

De Marcel Hoster
Legislatia securitatii la incendii si protectiei civile, in dezbatere la CCIAT
© Legislatia securitatii la incendii si protectiei civile, in dezbatere la CCIAT (foto: arhiva)
Firmele interesate în obţinerea tuturor informaţiilor necesare referitoare la autorizaţiile de securitate la incendiu şi obligativitatea obţinerii acesteia sunt invitaţi la un seminar în acest domeniu. La evenimentul din 23 februarie vor fi prezenţi reprezentanţi ai ISU Banat.

Marți, 23 februarie, cu începere de la ora 11.30, va avea loc seminarul-dezbatere cu tema „Prevederi legale în domeniul securității la incendii și protecției civile. Autorizarea societăților comerciale”.

Acţiunea informativă este pusă la punct de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș și Primăria Municipiului Timișoara.

Potrivit hotărârii Consiliului Local Timișoara și a altor consilii locale din județul Timiș, toți agenții economici care desfășoară activități comerciale pe raza unităților administrativ teritoriale, trebuie să obțină punctul de vedere al ISU Banat, despre obligativitatea obținerii autorizației de securitate la incendiu.

În cadrul seminarului, firmele vor putea discuta cu reprezentanți ai ISU și ai Primăriei Timișoara, într-o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, care aduc în atenție aceste reglementări, precum și mecanismele și procedurilor legale de rezolvare.

Tematicile vor fi susținute de Lucian-Vasile Mihoc, Inspector Șef ISU „Banat” Sergiu Daniel Damian, compartiment Avizare / Autorizare Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, în cadrul instituţiei, respectiv Ilie Cosmin Petrovici, șef Birou Autorizare Activități Comerciale din Primăria Timișoara.

Participarea la seminar a firmelor membre CCIAT este gratuită. Evenimentul va avea loc la Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, situat pe bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 2.

Informații suplimentare și înscrieri se pot obţine la Amira Ciobotea – specialist marketing, tel. 0372185281, 0256-490771/2, e-mail: aciobotea@cciat.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor