Legislaţia despre autorizarea şi protecţia la incendii, dezbătută la o acţiune organizată de Camera de Comerţ Timiş

1Comentariu
Legislaţia despre autorizarea şi protecţia la incendii, dezbătută la o acţiune organizată de Camera de Comerţ Timiş
© Tion: Legislaţia despre autorizarea şi protecţia la incendii, dezbătută la o acţiune organizată de Camera de Comerţ Timiş
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a continuat seria întâlnirilor între reprezentanţii autorităţilor şi cei ai mediului de afaceri local, de această dată discuţiile fiind conduse de reprezentantul Inspectoratului pentru Servicii de Urgenţă Banat. Temele abordate s-au referit la protecţia la incendii şi autorizarea în domeniu.

Reprezentanţii firmelor din Timiş au discutat miercuri cu Lucian Mihoc, şeful ISU Banat, despre legislația din domeniul protecţiei la incendiu şi a obligaţiilor pe care deţinătorii le au legate de autorizarea activităţilor economice în acest domeniu. Întâlnirea a fost organizată de CCIA Timiş şi a avut ca teme legislația specifică avizării și autorizării; obligația obținerii autorizației de securitate la incendiu și sancțiunea contravențională pentru firmele care funcționează fără această autorizație; categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării; respectiv Legea nr. 28/2018 privind apărarea împotriva incendiilor.

„Continuă seria de evenimente de informare pe a veni în sprijinul beneficiarilor, proiectanților și executanților de construcții în principal care se supun avizelor autorizării. Vrem să oferim cât mai multă transparență și cât mai mult sprijin în ceea ce înseamnă anumite probleme identificate și de a realiza o comunicare bilaterală și de a ne transmit problemele cu care se confruntă și, bineînțeles. a transmite și problemele cu care ne confruntăm noi în relația cu proiectanții în general”, a declarat Lucian Mihoc, șeful ISU Banat.

Despre importanţa unor asemenea întâlniri între mediul de afaceri şi autorităţi a vorbit preşedintele executiv al CCIA Timiş, Florica Chiriţă.

„Este un eveniment important pentru noi, dar și pentru întreaga comunitate de afaceri din județ. Este un eveniment în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, știm că cele mai mari probleme sunt în acest domeniu, și spun în acest domeniu pentru că se pierd vieți, și cu efortul celor de la ISU există posibilitatea ca aceste evenimente urâte să dispară. Organizăm astfel de evenimente în fiecare an pentru a preveni mediul de afaceri, pentru a lua toate măsurile ca aceste întâmplări să nu aibă loc. Este al cincilea eveniment pe care îl organizăm în cadrul programului de instruire și informare a mediului de afaceri privind legislația națională și europeană”, spune Florica Chiriță, președintele executiv al CCIA Timiș.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor