La Timisoara se pregatesc primele expozitii chinologice ale anului 2016, care vor avea loc in ianuarie

De Marcel Hoster
La Timisoara se pregatesc primele expozitii chinologice ale anului 2016, care vor avea loc in ianuarie
Asociația Chinologică Română a județului Timiş invită deținătorii de câini să participe la primul weekend expozițional din 2016 din România. În zilele de 23 și 24 ianuarie 2016, la Timișoara vor fi organizate patru expoziții: 2 X CAC, Turneul Campionilor și Ceremonia decernării premiilor pentru cel mai bun câine al anului 2015. Evenimentul este unul indoor și va avea loc la Biarena, complexul aflat pe drumul dintre Timișoara și Sânandrei.


La Turneul Campionilor poate participa orice câine care a obținut diploma de Campion al României (RJCh, RCh, RChL). Concursul este deschis și câinilor care au obținut diploma de Campion Internațional de Frumusețe F.C.I., precum și celor care au obținut diplomă de Campion al unei țări membre FCI, de asemenea se pot înscrie câinii cu titlul de campion European și mondial. Se vor lua în considerație numai diplomele obținute înainte de data limită de înscriere în concurs.

La expozițiile CAC pot fi înscriși câinii cu certificate de origine (pedigree) și câinii pentru care se dorește obținerea unui pedigree de tipicitate (tip C), aceștia trebuie să aibă vârstă minima de 9 luni. Nu pot fi înscriși câinii din rasele pentru care este închisă Cartea de Origine: Ciobănesc german, Lup Ceh (Ceskoslovenski Vlcak), Saarloos Wolfhond, Boxer, Dobermann, Rottweiler, American Stafordshire Terrier, Siberian Husky, English Cocker Spaniel.

Pentru clasa muncă este obligatorie atașarea Certificatului de muncă Internațional, iar pentru clasa campion este obligatorie atașarea Diplomei de Campion senior obținut într-o țară membră sau parteneră FCI.

Ultimul termen de înscriere va fi ziua de 13 ianuarie 2016. Informații suplimentare se pot obține la sediul organizației, respectiv pe site-ul acesteia, la adresa www.achr-tm.ro. Mai trebuie spus că Asociația Chinologică Timiș va fi închisă în perioada 23.12.2015-03.01.2016.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor