La Timisoara este prezentat noul Ford EcoSport, o masina produsa de romani pentru intreaga Europa

Reactualizat la:
La Timisoara este prezentat noul Ford EcoSport, o masina produsa de romani pentru intreaga Europa
© foto: RMB Casa Auto
ADVERTORIAL. Cel mai nou model creat de cunoscuta uzină Ford de la Craiova, EcoSport este prezentat de Casa Auto Timişoara la Shopping City în acest sfârşit de săptămână.

Casa Auto Timișoara prezintă la Shopping City Timișoara în perioada 15-18 februarie Noul Ford Ecosport, o mașină produsă de români pentru întreaga Europă. EcoSport, produs la Craiova, încorporează peste 5.000 de elemente constructive noi. Schimbări majore au avut loc la nivelul exteriorului vehiculului, acum noul EcoSport aliniindu-se la design-ul întregii game SUV de la Ford. De asemenea, designul interior este unul complet schimbat, iar calitatea materialelor este una superioară.

Mai mult decât atât, pe lângă seriile Trend și Titanium, noul model va include și seria ST-Line, care vine la clienţi cu plafon colorat standard (negru), deschizând un nou orizont al personalizării acestui model. Noul EcoSport îmbină utilitatea cu inteligența și tehnologiile de ultimă oră. Motorul EcoBoost 1.0 125 CP, premiat în șase ani consecutivi ca Motorul Internaţional al Anului în categoria sa, cine va conduce noul SUV va beneficia de o nouă dimensiune a performanței combinată cu eficiența.

Poate cea mai importantă noutate adusă de noul EcoSport este tracțiunea AWD, disponibilă pe motorizarea diesel 1.5 EcoBlue 125 CP.

Prețul de plecare pentru noul Ford Ecosport este de 13.600 euro cu TVA inclus, iar primele 10 comenzi beneficiază de un discount suplimentar de 500 euro la Casa Auto Timișoara. Mai multe informații sunt disponibile online la adresa www.fordtimisoara.ro sau la sediul Casei Auto Timișoara – Ford situat pe Calea Șagului nr. 199.

(972229)