La Liceul Ioan Slavici din Timișoara găsești ce ți se potrivește. Porți deschise și pentru viitorii studenți

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
La Liceul Ioan Slavici din Timișoara găsești ce ți se potrivește. Porți deschise și pentru viitorii studenți
© foto: arhivă
ADVERTORIAL. Liceul Ioan Slavici și Universitatea cu același nume vă așteaptă să vă înscrieți. Admiterea se face chiar și fără examenul de capacitate promovat. Puteți să deveniți tehnician în activități economice sau comerciant, dacă alegeți să urmați liceul, sau puteți urma cursurile unei facultăți de la Universitatea Ioan Slavici, de la cea de Inginerie până la cea de Științe Economice.

La Liceul Ioan Slavici poți veni indiferent de nota pe care ai luat-o la Evaluarea Națională. Profesorii sunt aici pentru a te îndruma spre domeniul care crezi că ți se potrivește. Poți opta pentru a urma cursurile de tehnician în activități economice (patru ani la zi și cinci ani la seral) sau poți opta pentru specializarea de comerciant vânzător în învățământul profesional dual, timp de trei ani, unde vei primi și o bursă lunară de studiu de 400 de lei.

Liceul Ioan Slavici îl găsești pe strada Dr. Aurel Păunescu Podeanu, nr. 144, Tel./Fax.: 0256 213108 (în clădirea Fundației Ioan Slavici). E-mail: secretariatliceu@islavici.ro, www.islavicitmliceu.ro, www.facebook.com/islavicitm.

Dacă este timpul să te îndrepți spre studiile superioare, atunci trebuie să știi că Universitatea Ioan Slavici din Timișoara îți oferă posibilitatea de a urma cursurile la Facultatea de Inginerie și la Facultatea de Științe Economice. Aici, cele peste 50 de cadre didactice, cu titlul de doctor în diferite domenii ale științelor, își unesc eforturile în punerea în aplicare a experienței și profesionalismului pentru a îți arăta… drumul.

Cu studenții de la toate facultățile, la solicitarea acestora, se vor crea condiții de pregătire specială pentru încadrarea într-o societate comercială preferată, într-un post dorit. De asemenea, programul activităților didactice este flexibil, stabilit de comun acord cu studenții.

Universitatea Ioan Slavici o găsiți pe Str. Păunescu Podeanu Nr. 144, în Timișoara. Telefon:+40 (256) 213 108Tel: +40 (745) 521 710. Email: secretariat@islavici.ro. www.islavici.ro.

(248204)
Regulament de plasare a anunturilor