KOLORO – un nou concept pentru Timisoara

KOLORO – un nou concept pentru Timisoara
ADVERTORIAL. Miercuri, 31 mai, ora 20:00, KOLORO – primul Resta-Pub-Events din Timișoara unde se servește berea îmbuteliată prin sistemul Draught Master – își deschide porțile. Timișorenii sunt așteptați la evenimentul numit „Avanpremieră”, care se va desfășura pe parcursul întregului weekend, pentru a se bucura de numeroasele surprize și premii pregătite de organizatori.

KOLORO, localul situat pe Bulevardul Vasile Pârvan nr. 9, vis-a-vis de UVT, va îmbogăți oferta de petrecere a timpului liber pentru timișoreni printr-un concept inedit. Cei care îi vor trece pragul vor avea într-un singur loc: restaurant – cu bucătărie românească și câteva preparate internaționale; pub – cu un amplu și divers meniu de bar alături de un nou concept de „combo oferte” cu avantaje consistente în mixul băutură-mâncare; events – cu evenimente găzduite indoor sau outdoor.

Draught Master, noutatea pe care o aduce KOLORO în Timișoara, este un sistem pentru berea la draught, care garantează că băutura va fi servită la temperatură optimă de fiecare dată. Datorită sistemului Draught Master, berea turnată în pahar este acoperită de un guler de spumă fină, păstrându-și prospețimea în pahar timp mai îndelungat. Printre tipurile de bere servite la KOLORO amintim: Grimbergen Ambrée, Angelo Poretti, Lippoli Bock Chiara, Carlsberg Elephant, Grimbergen Blanche.

KOLORO este menit să surprindă și prin designul deosebit, urban, ușor industrial, cu elemente new-old și mobilier neconvențional. Localul este compus dintr-un spațiu indoor de aproximativ 100 de locuri, cu vedere directă la râul Bega și un lounge semi-deschis, mobilat cu totul neconvențional. Localul are o terasă generoasă înspre B-dul Vasile Pârvan și, mai mult decât atât, o terasă spectaculoasă pe acoperiș, cu o priveliște unică asupra Begăi, de unde se va putea admira peisajul și se va asista la concerte live, piese de teatru și multe alte evenimente ce urmează a fi organizate.

Detalii pe www.facebook.com/KoloroTM.