IT Congress 2018 – succes deplin

IT Congress 2018 – succes deplin
IT Congress 2018, cel mai mare eveniment IT multibrand din România, a marcat o nouă ediție de succes. A fost o ediție aniversară, cea de-a zecea organizată de ETA2U, companie care are deja mare experiență în conceperea și realizarea de astfel de evenimente destinate profesioniștilor din domeniul IT, desfășurată pe durata a două zile, 16 și 17 mai.

IT Congress 2018 a fost un succes prin numeroasa participare a marilor firme internaționale din domeniu, prin nivelul prezentărilor și al workshopurilor, dar și prin desfășurarea impecabilă asigurată de organizatori – firma ETA2U și prin numărul mare de vizitatori interesați să afle ultimele noutăți în domeniul IT direct de la profesioniști de top.

Evenimentul IT Congress 2018 a reunit, ca de fiecare dată de altfel, specialiști din domeniu care împărtășesc pasiuni și interese profesionale comune, care au avut astfel ocazia să schimbe idei și să identifice noi oportunități de afaceri cu partenerii din vestul țării.

day_one_preview0005

Participanții la acest eveniment în calitate de parteneri – PLATINUM: Cisco, Dell EMC; GOLD: Fortinet, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc., Microsoft, NetApp, Oracle, Palo Alto Networks, Riverbed, Veeam, VMware, Xerox; SILVER: Bitdefender, Jabra GN; alții: Asus, ELO Digital Office, Epson, Lexmark și Panduit. – au avut ocazia de a-și prezenta cele mai noi produse și soluții IT.

day_one_preview0019

Agenda celor două zile a cuprins și întâlniri hands-on în cadrul a numeroase focus group-uri cuprinzătoare, iar reprezentanții firmelor implicate în desfășurarea evenimentului și vizitatorii au putut asista la demo-uri live pe tehnologii separate sau integrate.

day_one_preview0022

Și pentru că au dorit să realizeze un eveniment deopotrivă util și plăcut, organizatorii ETA 2U au pregătit și multe surprize pentru fiecare zi de desfășurare. A fost organizată câte o tombolă de participare cu câte 26 de premii – 26 fiind și numărul de ani de existență a firmei timișorene, precum și o tombolă de feedback cu premii oferite de brandurile participante. În plus, vizitatorii la standurile din cadrul expoziției ce a avut loc în Complexul Senator din Timișoara au fost așteptați cu multe surprize.

Pe lângă satisfacția realizării unui nou eveniment de succes, IT Congress 2018 a fost și un prilej pentru gazdele ETA2U de a începe să traseze direcțiile de desfășurare ale următoarelor ediții.
Regulament de plasare a anunturilor