iOS 11.2 aduce incarcarea wireless rapida pentru iPhone X

Reactualizat la:
iOS 11.2 aduce incarcarea wireless rapida pentru iPhone X
© foto: eMAg
ADVERTORIAL. Apple continuă seria de îmbunătățiri ale sistemului de operare mobil și, prin lansarea iOS 11.2, aduce o funcție mult așteptată de către fanii noului iPhone X. Încărcarea wireless a funcționat din prima zi, însă aceasta a fost limitată la numai 5W. Acest lucru a pus noul iPhone X fix în coada clasamentului, când vine vorba de viteza de încărcare.

Activarea vitezei de 7.5W nu va câștiga concursuri de performanță, dar va reuși să încarce mai repede noul tău iPhone X. Pe lângă eliminarea unor bug-uri care au făcut valuri pe internet, Apple a activat și sistemul de plăți de la un iPhone X la altul. Funcția nu este încă disponibilă la noi, însă utilizatorii din Statele Unite și alte câteva țări se pot bucura deja de posibilitatea de a transfera bani unei alte persoane ce deține un iPhone.

Revenind la încărcarea wireless, aceasta este mai importantă decât pare la prima vedere. Implementarea tehnologiei de către alți producători de telefoane mobile a fost primită cu entuziasm, însă nu s-a bucurat prea mult de sprijinul celorlalte companii. Prin dotarea noii generații de iPhone cu încărcare wireless compatibilă cu standardul Qi, este de așteptat ca cele mai populare locuri din centrele urbane să fie echipate cu accesorii care să încarce telefonul.

McDonald’s și Starbucks sunt doar două dintre companiile care s-au angajat în dotarea propriilor restaurante și cafenele cu astfel de accesorii – un motiv în plus de a lăsa telefonul pe masă în timp ce socializăm la o cafea sau la un Big Mac.

Și în confortul propriei case vom observa schimbarea obiceiurilor de încărcare a telefoanelor. Cel mai bun exemplu este IKEA. Producătorul suedez de mobilă comercializează pad-uri de încărcare wireless prin standardul Qi, însă oferă și soluții de integrare a acestora direct în mobila de acasă – de la pad, până la elementul de găurire.

iOS 11.2 este disponibil după numai două luni și jumătate de la apariția noului sistem de operare, din septembrie 2017. Conform tradiției, Apple ar trebui să lanseze versiunea 11.3 în primele trei luni ale anului următor. Principalii beneficiari vor fi telefoanele și tabletele de ultimă generație: iPhone 8 și 8 Plus, iPhone X, iPad și iPad Pro.

Dacă nu ai încă cea mai recentă versiune iOS instalată, asigură-te că ai un back-up al informațiilor de pe device-ul tău și accesează Settings – General – Software Update. iOS 11.2 este disponibil pentru modelele iPhone 5S și ulterior, iPod touch 6th generation, iPad Air 2, iPad mini 2 și ulterior, iPad și iPad Pro.

(972263)
Regulament de plasare a anunturilor