Interesul timisenilor pentru creditele imobiliare in lei este in crestere. Gasiti-va locuinta la Targul Imobiliar!

De Marcel Hoster
Interesul timisenilor pentru creditele imobiliare in lei este in crestere. Gasiti-va locuinta la Targul Imobiliar!
Tendinţa de orientare a clienţilor bancari spre finanţările în lei este în continuă creştere, iar creditele în valută sunt în scădere. Vedeţi care sunt cele mai bune oferte pentru achiziţia de locuinţe, inclusiv prin programul Prima Casă, în cadrul celui mai nou eveniment de specialitate, Târgul Imobiliar care va avea loc între 10 şi 11 iunie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

Datele oficiale făcute publice de Banca Naţională a României referitoare la situaţia creditelor arată că în Timiş, la finalul lunii aprilie 2017, erau contractate credite în lei în valoare de 1,91 miliarde de lei. De asemenea, finanţările imobiliare semnate pentru contracte în alte valute erau în valoare de 1,58 miliarde de lei. Comparând aceste informaţii cu cele existente în luna similară a anului precedent se poate observa tendinţa de orientare a clienţilor spre finanţările în lei şi nu spre cele în altă valută, o situaţie benefică dacă ne gândim că se elimină din aceste credite riscul valutar. Astfel, în aprilie 2016 erau înregistrate la băncile din Timiş credite în monedă naţională de 1,30 miliarde de lei, iar în alte valute în valoare de 1,73 miliarde de lei.

Dacă vă gândiţi la o locuinţă nouă şi vreţi un asemenea credit, informaţii despre cele mai noi proiecte din domeniu puteţi găsi şi în cadrul Târgului Imobiliar, care va avea loc la Timişoara, la Centrul Regional de Afaceri, în zilele de 10 şi 11 iunie. Trustul de presă Russmedia oferă timişorenilor o nouă oportunitate de a se informa despre tendinţele actuale din domeniul caselor şi apartamentelor, dar şi al domeniilor conexe, al materialelor de construcţii, al mobilierului sau al amenajărilor interioare. Evenimentul oferă vizitatorilor posibilitatea să se informeze care sunt cele mai noi tendinţe din domeniul real estate, cele mai noi ansambluri imobiliare dezvoltate, dar şi cele mai bune oferte din sectoarele conexe acestuia: mobilă, materiale de construcţii, amenajări interioare şi exterioare. De asemenea vor fi prezenţi specialişti în design interior, în amenajări de locuinţe şi spaţii verzi.

Vizitatorii vor putea primi informaţii despre vânzări sau cumpărări de imobile, despre construcţii şi cartiere noi, ori despre produse şi servicii destinate casei, locuinţei sau birourilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor