Inovare in igiena dentara

Reactualizat la:
Inovare in igiena dentara
ADVERTORIAL. DENTTABS – Tablete cu menta și ștevie, pur și simplu genial! Îngrijire dentară revoluționară!

Soluție naturală: Fără conservanți – Fără înălbitor – Fără PEG (polietilen-glicol).

Efect cosmetic: Dinți lustruiți și strălucitori prin celuloză naturală

Efect medicinal: Profilaxie naturală ce previne cariile și tartrul

Adio dinților sensibili!

Un număr minim de ingrediente

Durabil și practic

Unic cu efect triplu : DENTTABS curăță! DENTTABS repară! DENTTABS protejează!

DENTTABS – tabletele pentru curățarea și îngrijirea dinților sunt alcătuite din celuloză naturală care contribuie la o lustruire blândă și unică. Pe dinții netezi nu se poate forma tartru sau carii.

DENTTABS – cu fluor poate să vă repare dinții. Daunele cauzate de carii sau eroziuni dentare, dar și dinții sensibili pot fi eliminate prin această formulă inovatoare a tabletelor. Toate aceste probleme pot fi înlăturate prin doar câteva utilizări, iar efectele sunt vizibile imediat.

DENTTABS – nu conține conservanți sau parabeni, aluminiu sau alte substanțe chimice.

denttabs-tablete-pentru-curatarea-dintilor-cu-menta-si-stevie-cu-fluor-125-tablete

Ingrediente: celuloză (pentru a lustrui cu grijă dinţii), o cantitate mică de cuarț (pentru prevenirea petelor persistente de pe suprafaţa dinţilor), aromă (pentru o respiraţie proaspătă şi un gust plăcut), agent activ pe bază de sodiu (pentru reducerea suprafeței de tensiune a dinților și pentru distribuirea mai bună a fluorurii în cavitatea bucală), o minimă cantitate de îndulcitor, Vitamina C, bicarbonat de sodiu (pentru reglarea nivelului Ph-ului), fluorură de sodiu (susţine remineralizarea dinţilor, previne apariţia cariilor, protejează smalţul dinţilor).

Cine a creat DENTTABS?

DENTTABS se bazează pe o idee a profesorului universitar Dr. Peter Gangler. Rezultatul a arătat că această formulă acționează extrem de eficient comparativ cu o pastă de dinți obișnuită, care nu poate oferi rezultate atât de vizibile și eficiente.

Acțiunile remarcabile ale DENTTABS au fost demonstrate în mai multe studii științifice.

Frații Axel și Matthias Kaiser s-au dedicat total îngrijirii dentare DENTTABS și o promovează în întreaga lume pentru a-i face cunoscute rezultatele eficiente și durabile.

„A fost o constatare uimitoare să vedem că 90% dintre probleme s-ar fi putut evita dacă pacienții ar fi înțeles mai demult îngrijirea dentară așa cum o înțelegem astăzi”.

Mod de utilizare: mestecați o pastilă DENTTABS până când devine cremoasă. Nu înghițiți. Periați dinții cu periuța de dinți în mod obișnuit. Clătiți după periaj. Chiar dacă la început este neobișnuit, senzația de netezime a dinților se poate simți imediat.

denttabshowtouse

O cutie conține 125 tablete, ajunge pentru 2-3 luni. Disponibil în 2 variante: cu și fără fluor. Țara de origine: Germania

Distribuit în România prin Pronat SRL. Cumpără de AICI!

(806716)
Regulament de plasare a anunturilor