Incep deja pregatirile pentru Targul de Craciun la Timisoara

De Alina Strugariu
Incep deja pregatirile pentru Targul de Craciun la Timisoara
© TION: Incep deja pregatirile pentru Targul de Craciun la Timisoara
Comercianţii pot depune deja cereri la Primăria Timişoara, începând de săptămâna viitoare, pentru a participa la Târgul de Crăciun. Căsuţele vor fi amplasate în centrul oraşului, în Piaţa Victoriei, şi în cartierul Soarelui, în piaţeta din faţa Şcolii Generale nr. 30.

Se apropie sărbătorile de iarnă, Primăria Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului vor organiza, în perioada 1 decembrie 2015 – 2 ianuarie 2016, cea de-a 9-a ediţie a Târgului de Crăciun.

Căsuţele comercianţilor vor fi amplasate, la fel ca şi în alţi ani, în centrul oraşului, în Piaţa Victoriei şi în piaţeta din apropierea Şcolii Generale nr. 30 din zona Soarelui.

Timişorenii ar trebui să găsească la aceste căsuţe produse tradiţionale, specifice sărbătorilor de iarnă, şi multe de-ale gurii. Asta, dacă nu va fi promovat din nou kitschul, autorităţile locale nefiind prea restrictive în organizarea manifestărilor de acest gen.

Comercianţii care sunt interesaţi să participe la Târgul de Crăciun trebuie să depună mai multe documente la Primăria Timişoara: formular (word) de participare, CD cu poze si lista produselor comercializate, copie după actele firmei, certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor.

Documentele pot fi depuse în perioada 2-13 noiembrie la Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii de la primărie, la ghişeele nr. 3 şi 4, pentru Direcţia Comunicare, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 8:30-16:30, iar marţi între 8:30-18:30.

Comercianţii trebuie totodată să ofere detalii cu privire la necesarul tehnic pentru buna funcţionare a activităţii (alimentarea cu energie electrică, apă etc.).

Cei care vor să vândă produse alimentare trebuie să obţină în prealabil un aviz de la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !