Inca din aceasta vara, ISHO Offices va surprinde si va redefini mediul de lucru din Timisoara

Inca din aceasta vara, ISHO Offices va surprinde si va redefini mediul de lucru din Timisoara
© foto: Mulberry Development/ISHO
ADVERTORIAL. Începând cu luna iunie a acestui an, o clădire de birouri de ultimă generație va fi funcțională în Timișoara. ISHO Offices, parte din primul cartier complet nou construit în ultimii douăzeci de ani în Timișoara își va deschide porțile pentru primii angajați, la începutul verii și va surprinde prin condițiile de lucru create. Proximitatea față de Piața Unirii, cartierul aerisit, o piscină de 2.000 de metri pătrați, restaurante și cafenele, o grădiniță și un centru de evenimente în clădirile ISHO, parcuri și jocuri de apă, multe zone pietonale, pentru a enumera doar o parte din facilitățile care vor transforma zona într-un punct major de atracție în Timișoara.

ISHO Offices, un proiect centrat pe nevoile angajaților

ISHO are cel mai bun amplasament în oraș, ceea ce-l face ușor accesibil din orice cartier al Timișoarei, Bd-ul Take Ionescu fiind foarte bine conectat la rețeaua de mijloace de transport în comun și una din cele mai degajate artere principale în ceea ce privește calitatea traficului rutier. ISHO este un concept integral ce include spații publice de calitate, spații verzi generoase, dar și servicii și facilități care, împreună, vor forma cea mai moderă și calitativă dezvoltare a Timișoarei. Toate aceste elemente, care pornesc de la nevoia celor ce locuiesc și lucrează în ISHO, creează un mediu unic în oraș în care cele mai noi tehnologii sunt puse în slujba unui concept de locuire și muncă cu un vibe aparte. ISHO va fi hub-ul creativ al Timișoarei, cartierul care surprinde și duce mai departe spiritul de avangardă al Timișoarei.

camera-7-piateta-prel01

Cea mai bine deservită clădire de birouri din oraș

ISHO va dispune de peste 2.000 de locuri de parcare, atât în subsol, cât și într-o clădire supraetajată, fiind de departe zona cu cele mai multe parcări disponibile din oraș. Pe de altă parte, ISHO a fost conceput pentru a stimula mersul cu bicicleta. Cartierul va avea mai multe piste de biciclete conectate în mod coerent la rețeaua deja bine funcțională a orașului.

camera-8-piateta-prel01

De asemenea, amplasamentul pe malul Begăi permite realizarea propriului debarcader, loc de relaxare inedit și unic, chiar în inima orașului la câțiva pași de propriul birou, unde angajații se vor putea retrage pentru un lunch, o cafea sau, de ce nu, un brainstorming productiv. Un parc cu o suprafață de peste 7.500 mp va deveni o adevărată oază de relaxare și inspirație. Jocuri de apă și câteva fântâni arteziene vor îmbogăți zonele pietonale contribuind la atmosfera relaxantă din ISHO, propice întâlnirilor mai puțin formale care stimulează potențialul creativ.

Cele mai bune servicii selectate de dezvoltator

ISHO va oferi un centru de conferințe performant care va atrage evenimentele de business importante din oraș, dar și un spațiu de co-work de tip hub pentru industriile creative. De asemenea, în ansamblu va fi construit un spațiu multifuncțional dedicat evenimentelor culturale, sociale, cu impact asupra vieții orașului.

Dezvoltatorul este deja în discuții avansate cu mai mulți operatori pentru a include și a selecta în ansamblu servicii complementare de cea mai înaltă calitate. În ISHO va funcționa o grădiniță și un after-school. De asemenea, 4 școli bine cotate și câteva grădinițe se află la mică distanță de ISHO.

camera-1-piateta-prel01

Serviciile vor fi completate de un supermarket de tip concept store, o brutărie artizanală, un centru medical, farmacie și bănci. În același timp, zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante moderne, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare. De asemenea, un centru gym/spa cu o piscină de peste 2.000 de mp, dezvoltat pe 3 etaje va fi integrat în ansamblu, peste drum de propriul birou.

Toți angajații ISHO vor beneficia de ISHO Card, prin care vor avea o serie de avantaje la un număr de parteneri selectați din ISHO, dar si din întregul oraș. Calitatea de membru al comunității ISHO, fie că locuieşti în ISHO, sau lucrezi în clădirea de birouri, îți va aduce multe beneficii, promoții și oferte exclusive de la magazine, la facilități sportive, gym, spa, restaurante, cafenele, cluburi, grădinițe, cursuri pentru copii şi after-school sau activități culturale.

ISHO va reda orașului, probabil, cea mai bună zonă a sa, devenind un reper al Timișoarei de mâine și, totodată, cea mai modernă și dorită locație, atât în ceea ce privește componenta spațiilor de birouri, cât și cea rezidențială.

(833436)
Regulament de plasare a anunturilor