In Timis, un profesor a fost eliminat din examen pentru frauda, la Titularizare

De Adrian Panduru
5Comentarii
In Timis, un profesor a fost eliminat din examen pentru frauda, la Titularizare
© Tion: In Timis, un profesor a fost eliminat din examen pentru frauda, la Titularizare
Nu numai elevii încearcă să fraudeze examenele naționale. În Timiș, un profesor a fost eliminat din examenul de Titularizare, desfășurat miercuri, pentru fraudă. Dascălul dădea examen la disciplina Educație Fizică și Sport.

Un profesor a fost eliminat pentru fraudă din examenul de Titularizare, desfășurat miercuri, în Timiș, pentru fraudă. Dascălul dădea examen la Educație Fizică și Sport.

În Timiș s-au înscris la examenul de Titularizare 977 de profesori, dintre care au absentat 148. Dintre aceștia, 53 s-au retras din motive personale și patru din motive medicale. Sunt disponibile 184 de posturi titularizabile în Timiș, 152 în mediul urban și 32 în mediul rural.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afişate în data de 17 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 18 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior în data de 24 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.

În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obținut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

Articole pe aceeași temă:

Elevii au terminat cu emoțiile și examenele pentru această perioadă. Încep profesorii... Cadrele didactice dau Titularizarea. Proba scrisă a concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2018, se desfășoară miercuri, 11 i...5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor