In luna cadourilor, timisorenii s-au dovedit mari iubitori de aur

De M. Hoster
In luna cadourilor, timisorenii s-au dovedit mari iubitori de aur
Una dintre principalele bănci comerciale de pe piaţa românească a decis să introducă vânzarea, prin intermediul ghişeelor din câteva sucursale, a aurului, dar şi pe bază de precomandă. Decizia a fost una de succes, interesul pentru produs fiind unul major. Timişorenii au fost printre cei mai buni cumpărători, prin sucursala locală a băncii respective fiind vândute cinci kilograme de aur numai în luna decembrie.

O decizie curajoasă, BCR a decis să comercializeze prin intermediul a câteva unităţi proprii aur sub formă de monede. Metalul preţios este oferit sub formă de monede şi lingouri emise de Monetăria austriacă.

BCR oferă clienţilor săi retail, de la jumatatea lunii decembrie 2013, posibilitatea să cumpere aur direct de la ghişeele unităţilor sale, fără a mai fi nevoie de precomandă. Decizia introducerii acestui produs a fost bine primită de public, ca dovadă banca a vândut, în luna decembrie 2013, peste 25 de kg de aur. Cantitatea cuprinde atât aur vândut pe bază de precomandă, cât şi aurul cu vânzare imediată la ghişeele băncii.

Şi la Timişoara interesul a fost crescut, prin vanzare directă s-au vândut la ghişeu 1,7 kilograme de aur, iar cu precomandă 3, 3 kilograme de aur.

Aurul vândut este de cea mai bună calitate (puritate 999.9%) şi este furnizat de către Monetăria statului austriac, o instituţie cu o bogată tradiţie în domeniu şi care comercializează cu succes aur sub formă de monede şi lingouri pentru investitorii din întreaga lume. BCR vinde lingouri de diferite mărimi inclusiv cele de 2g care sunt, totodata, si cele mai cautate, iar dintre monezi cea mai vândută este cea de 1/10 uncie (3.11g) şi 1 uncie (31.10g) – Filarmonica.

Astfel, cea mai mica monedă oferită la vânzare are o greutate de 3,121 grame şi costă 546 lei, iar cea mai mare are 31,103 grame şi costă 4.773 lei. Cel mai mic lingou pe care banca îl oferă la vânzare are o greutate de 2 grame şi costă 372 lei. Cel mai mare are 1 kg şi costă 147.608 lei.

Serviciul de vânzare aur la ghişeele unitatilor este disponibil, într-o primă fază, în 15 unităţi din reţeaua băncii, răspândite pe tot cuprinsul ţării – Iaşi, Cluj Napoca, Braşov, Arad, Craiova, Botoşani, Sibiu, Timişoara, Constanţa, Oradea iar 5 unităţi sunt situate în Bucureşti.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !