În 2019 femeia e frumoasă în fiecare zi. Cuvântul de ordine pentru 2019 este LEJER

În 2019 femeia e frumoasă în fiecare zi. Cuvântul de ordine pentru 2019 este LEJER
© foto: Kelly Image
ADVERTORIAL. Anul acesta, imaginea femeii rezonează cu libertatea, cu o frumusețe naturală proaspătă și strălucitoare. Lejeritate în coafuri și tunsori, lejeritate în finisarea machiajelor, lejeritate prin distribuirea culorilor în colorarea părului; acesta ar fi un sumar al tendințelor exprimate de specialiștii internaționali în stil.

Salon Kelly Image vă prezintă mai jos câteva dintre tendințele frumuseții lejere propuse pentru 2019 și vă îndeamnă să vă îngrijiți frumusețea naturală:

1. Păr, culoare și tunsori

Culoarea vedetă de anul acesta e blondul în toate formele și nuanțele sale. De la argintiu la blond miere sau arămiu, întreaga paletă de blond e în trend anul acesta. La mare căutare sunt nuanțările în culori sorbet (blond roze, cupru), vopsirea balayage cu șuvițe luminoase și rădăcinile mai închise la culoare sunt tehnici ce completează tendința.
Tunsorile au scăpat de filarea excesivă a șuvițelor și se bucură acum de o linie dreaptă, minimalistă ce pune în valoare calitatea firului de păr. Părul lung și drept, bobul tuns până la baza gâtului, dar și tunsorile extrem de scurte pentru femei sunt în tendințe anul acesta!

2. Bucle lejere, împletituri inspirate din anii ’90

Libertate deplină avem și în ceea ce privește coafura. S-a dus vremea buclelor perfect răsucite, în tendințe sunt acum buclele lejere, aparent nefinisate, dar cu un puternic accent pe naturalețe. Cocurile scot în evidență buclele și frumusețea părului în coafuri fluide. O altă noutate în tendințele acestui an sunt împletituri strânse alături de părul lăsat liber, coada de cal și coafurile minimaliste, stiluri ce inspiră feminitate și putere în același timp.

3. Machiaje contrastante, ten luminos

Anul 2019 vine cu propuneri extreme. Tendințele pentru machiaj variază între un machiaj pastel natural al ochilor, cu accent pe pomeții strălucitori ce contrastează puternic cu machiajele de seară în culori neon sclipitoare. Tenul luminos cu accent pe pomeți rămâne vedeta constantă a oricărui tip de machiaj sau coafură, de aceea noi vă indicăm o îngrijire cât mai atentă a tenului folosind produse de calitate. Anul acesta, măștile Casmara cu acțiune multiplă sunt la mare căutare, iar noi vă putem oferi consultanță în alegerea lor.

Automachiaj

Stiliștii consideră că în 2019, fiecare femeie ar trebui să își poată executa un machiaj în tendințe, de aceea ne invită la cursuri de automachiaj. Recent intrate pe piață, lecțiile de automachiaj sunt o alternativă rapidă și creativă pentru femeile care doresc să se aranjeze singure atunci când timpul nu le permite o vizită la salon. De asemenea, ne îmbogățesc cunoștințele despre produsele de make-up și tendințele în frumusețe. La Salon Kelly Image avem pentru voi în acest an trei variante de cursuri de 1, 3 sau 5 zile, pentru a vă înfrumuseța singure. Cereți o întâlnire cu consultanții noștri la telefon 0767.875.279 sau pe pagina noastră de Facebook.

Unghii

Unghiile îngrijite reprezintă o carte de vizită pentru orice femeie, iar anul acesta se poartă o varietate de culori pastel, aplicații cu ștrasuri și modele pictate. Fie că preferați o manichiură french, baby boomer sau clasicele unghii cu gel, personalizați-vă manichiura; unghiile spun povestea personalității noastre.

Lăsați-vă inspirați de transformările propuse de noi sau faceți o vizită în salonul nostru! Primăvara acesta se anunță tare frumoasă și colorată pentru noi, doamnele! Kelly Image vă stă la dispoziție pentru mai multe detalii și servicii la noul nostru sediu din Piața Victoriei nr. 7 din Timișoara.

(173173)
Regulament de plasare a anunturilor