Idei pentru amenajarea unei bai

Idei pentru amenajarea unei bai
© foto: Ceramiche Mariner
ADVERTORIAL. Baia este una dintre încăperile din locuință asupra căreia trebuie să ne aplecăm cu multă atenție. Ne dorim o baie modernă, cu un design cât mai luxos, dar care să fie și funcțională și în care să ne simțim confortabil, răsfățați și cât mai relaxați. Cum poți avea toate aceste condiții îndeplinite? Specialiștii Ceramiche Mariner te așteaptă cu soluții care să răspundă cerințelor tale și vin cu o serie de idei creative de amenajare.

Gresia și faianța sunt elemente definitorii pentru orice cameră de baie, indiferent dacă te afli în faza de construcție nouă sau urmează să faci o reamenajare. Atunci când ajungi în acest punct al proiectului, nu este întotdeauna ușor să iei o decizie. Ce să aleg? Ce se potrivește cel mai bine la spațiul și ambientul casei mele? Cum pot să am o încăpere de baie așa cum îmi doresc? La toate aceste întrebări, specialiștii Ceramiche Mariner au răspunsul potrivit. Ei îți pot prezenta printr-un proiect 3D un model de baie special, unic, realizat virtual în primă fază, folosind produse de cea mai bună calitate, aduse din Italia.

6

Atât în cazul gresiei, cât și în cel al faianței, există foarte multe modele, tipuri și culori disponibile pe piață. Întotdeauna este necesar să ții cont de diferite aspecte înainte de a opta pentru o variantă sau alta: stilul casei, spațiul disponibil, poziționarea încăperii și altele.

9

Pentru decorarea băii ai nevoie de un interior care să fie în același timp atât estetic, cât și funcțional. Indiferent de stilul pentru care optezi, fie el clasic, romantic, un stil rustic, unul modern sau unul minimalist, baia ta trebuie să aibă în final un aspect plăcut și să îți dea senzația de relaxare și confort.

10

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor.

„Gama noastră de produse include gresie, faianță, brâuri, mozaic și elemente speciale pentru scări de diferite dimensiuni și culori, la preț de fabrică. Gama completă este disponibilă în showroom și permite clienților noștri să își creeze o părere individuală bazată pe stilul și bugetul lor”.

8

Și pentru că imaginile fac mai mult decât o mie de cuvinte, te invităm în galerie să explorezi modele de amenajări din cele mai variate.

Oricare ar fi alegerea ta, cu siguranță o vei găsi la Ceramiche Mariner.

(932428)
Regulament de plasare a anunturilor