Iancu arunca bomba: Poli ar putea sa nu depuna dosarul de licentiere pentru Liga 1!

De M. Hoster
1Comentariu
Clubul banatean ar putea sa nu depuna dosarul pentru a obtine licenta de joc pentru Liga 1
Clubul banatean ar putea sa nu depuna dosarul pentru a obtine licenta de joc pentru Liga 1
Principalul acţionar de la Politehnica Timişoara, Marian Iancu, a lansat sâmbătă o nouă informaţie numai bună să bulverseze suporterii alb-violeţi: clubul bănăţean ar putea să nu depună dosarul pentru a obţine licenţa de joc pentru Liga 1. Nu sunt banii necesari. Fie că situaţia chiar e „groasă”, fie că Iancu încearcă din nou să stimuleze autorităţile locale să vină mai repede alături de club, anunţul nu e deloc unul plăcut.

Dar nicio problemă, spune Iancu, numai bine clubul va putea deveni şi mai puternic pentru a face faţă meciurilor de pe prima scenă fotbalistică. „Noi am fost contactaţi de societatea de audit angajată de Consiliul Judeţean, e o societate mare, internaţională, ei doar de luni vor să înceapă auditul. Noi am făcut un audit preliminar, cu o societate angajată de noi, dar important este auditul efectuat de autoritatea locală. Dacă ei vin doar de luni şi încep auditul eu cred că trebuie să fim foarte atenţi, trebuie să luăm în calcul că nu vom reuşi în timp util să reorganizăm administraţia şi acţionariatul şi în felul acesta să îndeplinim obligaţiile din caietul de licenţiere”, a declarat Marian Iancu la postul Radio Timişoara.

Iar consecinţele sunt extrem de grave. BkP ar putea să mai bage ceva bani dar nu curând: „S-ar putea să nu aplicăm pentru licenţiere, în condiţiile în care principala noastră preocupare este reorganizarea clubului. Am să discut şi am să susţin ca BkP să vină cu o majorare de capital, BkP are o participare de anul trecut de cinci milioane de euro şi aceasta a devenit scadentă. În condiţiile acestea eu aş propune în adunarea generală a societăţii şi să încerc să fac în aşa fel încât sumele obţinute (n.r. din transferuri) să fie reinvestite ca să putem face loc autorităţilor publice. Ar trebui ca acest capital să rămână. Am ajunge la 20 – 25 de milioane de euro. Este greu să vă răspund acum la întrebarea aceasta… Este clar că în aceste luni, ianuarie – februarie, în care vom încerca reorganizarea, nu ne poate ajuta nimeni. În ultimii doi ani nu ne-a ajutat nimeni cu bani, mă refer la autorităţile publice, e important să ştie toată lumea că în această primăvară se fac doi ani de când noi nu am mai primit nici un ban de la autorităţile locale şi tot efortul a fost pe umerii noştri. Vom vedea… Dar trebuie să luăm în calcul, serios, serios, să nu aplicăm anul acesta pentru licenţiere, să ne consolidăm să devenim un club puternic pe care viitorul să-l găsească foarte puternic, cu un acţionar privat, grupul BkP, care va investi alături de autorităţile locale, care să-şi impună un consiliu de administraţie, cu un conducător, şi care să ducă mai departe administrând activitatea curentă a clubului”.

Marian Iancu mai spune că nu este pierdută orice şansă, iar problema se poate rezolva şi pe ultima sută de metri. „Există şi varianta să găsim o soluţie de ultim moment. Dacă din punct de vedere sportiv ne calificăm să găsim şi soluţia pentru a îndeplini condiţiile din caietul de licenţiere”, a încheiat Marian Iancu.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor